El talento humano del Campus

Imagen de Vicenç Falcó Ferrer
 
User info Wrapper
imagen
User info

Dr. Vicenç
Falcó Ferrer

Dr.
Vicenç
Falcó
Ferrer

Soc metge especialista en Medicina Interna i des de l’any 2000 treballo al Servei de Malalties Infeccioses. Actualment soc el cap del Servei de Malalties Infeccioses. Per altra banda soc professor titular de Medicina i imparteixo la docència en malalties infeccioses a la Universitat Autònoma de Barcelona. La meva activitat de recerca clínica està dirigida a les infeccions respiratòries i a la infecció per VIH.

Centers Info

Instituciones de las que forma parte

Hospital General

Jefe de Servicio
Enfermedades Infecciosas
Dónde encontrarlo
Curriculum

Currículum

Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Central de Barcelona l’any 1985. Vaig obtenir el títol de Doctor en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona l’any 1992. Vaig fer l’especialitat en Medicina Interna al Servei de Medicina Interna de l'Hospital General Vall d'Hebron entre els anys 1986 i 1990. 

Sempre he treballat a l'Hospital General Vall d'Hebron. Entre el 1986 i 1990 vaig ser metge resident. De 1991 a 1995 vaig treballar com metge adjunt d’Urgències. L’any 1995 vaig iniciar la meva activitat professional al Servei de Medicina Interna on vaig estar fins el 2000. Des del 2000 i fins l’actualitat he treballat al Servei de Malalties Infeccioses del qual actualment soc el cap del servei. 

Em vaig iniciar en la docència com professor associat del Departament de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona des de 1988 fins 1990 i des del 2001 fins el 2014. El 2014 vaig obtenir la plaça de professor titular al mateix departament. Actualment soc el coordinador de l'assignatura Medicina i Cirurgia IV que s’imparteix a 5é curs de Medicina en la qual estan incloses les malalties infeccioses. En aquests anys he tingut l'oportunitat de ser el codirector de 8 tesis doctorals. He participat com a coordinador i com a docent en diverses activitats de formació. Entre totes elles destaca el curs teòric-pràctic d’actualització en infecció per VIH del qual s’han fet 10 edicions. 

He participat, com a principal autor o com autor col·laborador, en més de 100 publicacions d’articles científics.

 
Noticias relacionadas
Profesionales relacionados
Sra. Carmen
Ferrer Barbera
Supervisora de Enfermería
Enfermedades Infecciosas
Dr. Pau
Bosch Nicolau
Dr. Fernando
Salvador Vélez
Dr. Israel
Molina Romero
Médico
Enfermedades Infecciosas
Dr. Adrián
Sánchez Montalvá
Dra. Paula
Suanzes Díez
Médico
Enfermedades Infecciosas
Investigadora
Enfermedades Infecciosas
Dr. Adrià
Curran Fàbregas
Dr. Jorge Néstor
García Pérez
Médico
Enfermedades Infecciosas
Sra. Desideria
Martinez Rascon
Enfermero/a
Enfermedades Infecciosas