Sra. Andrea Beneyto Dobón

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Unitat de Patologia Infecciosa i Immunodeficiències de Pediatria

Infermer/a

Sóc la Infermera de Pràctica Avançada (IPA) de la Unitat de Malaltia Infecciosa i Immunodeficiències Pediàtriques (UPIIP) de l’Hospital Universitari de Vall d’Hebron.

Currículum

Currículum
Em vaig incorporar a la Unitat de Patologia Infecciosa i Immunodeficiències de Pediatria al novembre del 2021 com a infermera referent / gestora de casos. Vaig començar en el servei de pediatria de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron quan estava cursant encara el meu darrer any de carrera universitària. Des de llavors, he estat com a infermera d’hospitalització per diferents serveis pediàtrics.

Activitat
El principal objectiu de la Infermera de Pràctica Avançada (IPA) de la UPIIP (https://www.upiip.com/ ) és aconseguir la millora en l’atenció i la qualitat de vida dels pacients amb malalties infeccioses i/o immunodeficiències i les seves famílies dins d’un equip multidisciplinari. Oferint un abordatge integral amb un equip multidisciplinari en les situacions de complexitat, dependència i fragilitat dels pacients, i coordinar i gestionar les necessitats d’aquests pacients per garantir la continuïtat assistencial i millorar la qualitat de vida dels pacients, cuidadors i famílies.

La meva activitat dintre de la UPIIP és donar resposta a les necessitats de 7 grups de pacients:
- Pacient amb cribratge neonatal d’IDCG positiu.
- Pacient complexa amb IDP.
- Pacient complexa amb patologia infecciosa.
- Pacient en tractament amb GGSC / GGIV.
- Pacient amb necessitat de TADE.
- Pacient amb VIH.
- Pacient amb TBC.

També formo part de la Fundació Barcelona PID Foundation (http://www.pidfoundationbcn.org/) i del grup de recerca de malalties infeccioses del VHIR on participo com study nurse a diversos projectes de recerca i assajos clínics.

Formació acadèmica
Vaig estudiar Infermeria a la Universitat Central de Catalunya (2016-2019). Posteriorment al 2020 vaig realitzar el Màster en Pediatria en la Universitat de Barcelona i després vaig realitzar un Màster i quatre postgraus en Urgències Pediàtriques en la Universitat CEU Cardenal Herrera. També tinc el diploma de suport vital intermedi pediàtric patrocinat pel Grup Espanyol de Reanimació Cardiopulmonar Pediàtric i Neonatal. A més a més, he realitzat diversos cursos de formació continuada a l'Hospital Universitari Vall d’Hebron.

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Unitat de Patologia Infecciosa i Immunodeficiències de Pediatria

Infermer/a

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vhebron.net, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.