Dr. Antonio J Esgueva Colmenarejo

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Patologia Mamària

Metge/ssa

Llicenciat en Medicina per la Universitat Autònoma de Madrid. Vaig cursar l'especialitat en Ginecologia i Obstetrícia a l'Hospital Vall d'Hebron. Posteriorment, em vaig subespecialitzar en patologia mamària a la Unitat de Patologia mamària del mateix hospital, on exerceixo funcions de metge adjunt des de 2012.

Currículum

Doctor en medicina CUM LAUDE per la Universitat Autònoma de Barcelona amb la tesi "Benefici de la cirurgia ecoguiada en el càncer de mama en estadi inicial". Vaig obtenir la Certificació de la Societat Europea de cirurgia oncològica (ESSO) en Cirurgia de mama el 2017. Les meves àrees d'interès són la cirurgia oncoplàstica i la cirurgia ecoguiada del càncer de mama.
Antonio J Esgueva Colmenarejo

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Patologia Mamària

Metge/ssa

Noticias relacionadas

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vhebron.net, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.