Dr. José Manuel Fort López-Barajas

Institucions

Hospital General

Cirurgia Endocrina, Metabòlica i Bariàtrica

Cap d'Unitat

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador

Soc doctorat en cirurgia especialista en cirurgia endocrina, bariàtrica i metabòlica. Porto quasi 40 anys d'experiència, havent estudiat i treballat a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron.

Currículum

Vaig fer els estudis universitaris i la residència a l'Hospital Vall d'Hebron. Després d'estar uns anys exercint de cirurgià general i d'aparell digestiu vaig ser l'encarregat de posar en funcionament la unitat de Cirurgia Bariàtrica fins a portar-la com a centre d'excel·lència EAC-BS (European Accreditation Council for Bariatric Surgery), des de fa 8 anys. Tanmateix vam ser els pioners a introduir la cirurgia robòtica dins de la cirurgia bariàtrica, sent referents nacionals i internacionals d'aquesta cirurgia.

Som el centre, tant públic com privat, que més cirurgies bariàtriques realitzem per any en tot l'estat espanyol, arribant al voltant de 300. La majoria d'ells son d'elevada complexitat.

Grups de recerca

Institucions

Hospital General

Cirurgia Endocrina, Metabòlica i Bariàtrica

Cap d'Unitat

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vhebron.net, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.