Dra. Mar Tintore Subirana

Institucions

Hospital General

Neuroimmunologia clínica

Em vaig llicenciar en Medicina i Cirurgia amb l'especialitat de Neurologia i vaig obtenir el grau de Doctorat en Neuroimmunologia a la Universitat Autònoma de Barcelona. He dedicat la meva carrera professional principalment a l'esclerosi múltiple on desenvolupo tasques d’assistència, docència i recerca de la malaltia. Actualment sóc la Cap assistencial del Centre d’Esclerosi Múltiple de Catalunya (Cemcat).

Currículum

La meva especialització i dedicació a la neurologia i neuroimmunologia a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron de Barcelona data dels anys 90. En temes de recerca he desenvolupat en particular l'estudi de factors pronòstics, l'esclerosi múltiple de l'infant i adolescent, així com la planificació familiar a les dones amb esclerosi múltiple. Sóc membre des de 2012 del Comitè d'Ètica Assistencial (CEA) de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. He publicat més de 250 articles en revistes nacionals i internacionals i sóc co-editora de la revista Multiple Sclerosis Journal-ETC ( Scopus: 7563 citacions rebudes, amb índex h de 47). Actualment també sóc la secretària del Comitè Europeu pel tractament i la investigació en EM "European Committee for Treatment and Research in Multiple Sclerosis" (ECTRIMS).
Mar  Tintore Subirana

Institucions

Hospital General

Neuroimmunologia clínica

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vhebron.net, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.