Sra. María De Valles Silvosa

Institucions

Sóc advocada especialista en l'àmbit de les relacions laborals i la recerca biomèdica. Desenvolupo la meva activitat professional al VHIR com a Directora de recursos humans i jurídic.

Currículum

Des del 2014 sóc Directora de RRHH del VHIR i des del 2015, Directora de RRHH i jurídic de la nostra fundació, on vaig començar a prestar serveis l'any 2013 com a advocada de la Unitat de Relacions Laborals. Vaig treballar quatre anys a Cuatrecasas, Gonçalves Pereira com a advocada laboralista i vaig preparar oposicions al cos d'Inspectors de Treball i Seguretat Social. Sóc col·legiada en exercici per l'ICAB (núm. 30.196). Em vaig llicenciar en Dret a ESADE-Universitat Ramon Llull i vaig cursar un màster en RRHH i Dret del Treball a la mateixa institució.
María De Valles Silvosa

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.