Sra. Miriam Mota

Institucions

Soc tècnica estadística a la Unitat d'Estadística i Bioinformàtica (UEB) de l'Institut de Recerca del Vall d'Hebron (VHIR).

Currículum

Em vaig graduar en Estadística aplicada, especialitzada en Salut a la Universitat Autònoma de Barcelona l'any 2015. Després vaig realitzar un màster en Bioestadística i Bioinformàtica a la Universitat Oberta de Catalunya. A partir de llavors, he anat realitzant formació específica segons les necessitats professionals.

A part de la meva feina de tècnica estadística sempre m'ha agradat la docència. He donat classes com a professora associada a la Universitat Politècnica de Catalunya, a Escoles Universitàries Gimbernat, soc consultora a la UOC i col·laboro en el Màster d'Investigació Biomèdica Traslacional del VHIR.
Miriam Mota

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.