Sr. Pau Vancells Lujan

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Farmàcia

Farmacèutic/a

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Farmàcia

Farmacèutic/a

Sóc farmacèutic amb màster en Innovació i Emprenedoria en Nutrició, Malalties Cròniques i Envelliment Saludable. Actualment, sóc tècnic d'investigació en el grup de farmàcia bàsica, translacional i clínica i al servei de farmàcia.

Currículum

Després de completar els meus estudis de farmàcia del 2013 al 2018, vaig decidir continuar la meva formació en el món de la salut i vaig realitzar el Màster en Innovació en Nutrició i Malalties Cròniques i Envelliment Saludable a l'Hospital Clínic de la Universitat de Barcelona, on vaig ser distingit com a alumne extraordinari.

Durant el màster, vaig desenvolupar habilitats en recerca i vaig publicar un article sobre fetge gras no alcohòlic, a més de guanyar experiència en gestió de dades i suport clínic.

Amb un esperit emprenedor i innovador, també he estat involucrat en la creació d'una start-up que és dedicada a la producció de "carn vegetal" anomenada Vutifoods, i presento el meu propi pòdcast divulgatiu sobre salut, ciència i desenvolupament personal, el Power Monday Podcast, durant els últims 2 anys.

Actualment, treballo com a tècnic de suport en el grup de farmàcia bàsica, translacional i clínica.
Pau Vancells Lujan

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Farmàcia

Farmacèutic/a

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Farmàcia

Farmacèutic/a

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.