Dr. Percy Efrain Pantoja Bustillos

Institucions

Serveis transversals

Direcció Assistencial

Metge

Soc metge especialista en Medicina Preventiva i Salut Pública. Formo part de la Direcció de Qualitat, Processos i Innovació. La meva activitat es desenvolupa principalment en el suport a les acreditacions i a la planificació estratègica, la recerca en serveis sanitaris, el suport de la millora de la pràctica clínica i la gestió de qualitat.

Currículum

Em vaig especialitzar en Medicina Preventiva i Salut Pública (via MIR) l'any 2014 a l'Hospital Clínic de Barcelona. He cursat el màster de Salut Pública de la UPF/UAB (2016), el màster en Metodologia de la Recerca en Ciències de la Salut de la UAB (2019) i la diploma en Estadística en Ciències de la Salut de la UAB (2017).

Amb més de vuit anys de trajectòria en el sistema sanitari català (Hospital Clínic, Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i AQUAS) i a la recerca, sobretot en el suport metodològic i d'avaluació (planejament d'objectius i estratègies, indicadors, disseny d'estudis, assajos clínics, avaluació de la qualitat de l'evidència, revisions sistemàtiques), suport estadístic (gestió de dades i anàlisi estadística), gestió de projectes i equips en diferents àmbits.

He participat en diversos treballs d'investigació multicèntrics, i actualment estic realitzant la meva tesi doctoral relacionada amb la seguretat i millora de la qualitat assistencial.
Percy Efrain Pantoja Bustillos

Institucions

Serveis transversals

Direcció Assistencial

Metge

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.