Dr. Jesús Cirbián Franqueira

Instituciones

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Anestesiología, Reanimación y Tratamiento del Dolor

Médico

Sóc metge especialista en Anestesiologia, Reanimació i Terapèutica del Dolor desde 2013 després de realitzar la meva formació MIR a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. Al finalitzar el meu període com a resident, vaig col·laborar en diferents centres de Barcelona per completar la meva formació com a especialista. En 2016 vaig tornar a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, concretament a l'Àrea de Traumatología, Rehabilitació i Cremats. En la meva activitat destaca la implicació en l'atenció i cura dels pacients de la Unitat de Cremats, a on desenvolupo la majoria de les meves tasques. Realitzo cirurgies complexes de pacients gran cremats, pertanyo al Comité de Cremats i sóc Referent de Seguretat a la Unitat, a on també participo en els diferents estudis i protocols que es realitzen. La meva activitat assistencial també inclou l'atenció especialitzada en les cirurgies de l'àrea de Traumatologia i Ortopèdia, així com l'atenció i maneig integral dels pacients politraumàtics, pel qual l'hospital disposa d'un Trauma Center donat el nostre caràcter com a centre referent en aquest àmbit. Donada la meva formació, també exerceixo com a metge en proves esportives en condicions climàtiques i geogràfiques extremes.

Curriculum

- Residència a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron (2009-2013)
- Metge adjunt del servei d'Anestesiologia, Reanimació i Terapèutica del Dolor de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron desde 2016.
- Coordinador activitats formatives dins del servei d'Anestesiologia, Reanimació i Terapèutica del Dolor a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron
- Referent de Seguretat i membre del Comité de la Unitat de Cremats
- Metge d'esports d'aventura en condicions extremes
- Col·laboracions clíniques a diversos centres de Barcelona
Jesús Cirbián Franqueira

Instituciones

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Anestesiología, Reanimación y Tratamiento del Dolor

Médico

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador predoctoral

Noticias relacionadas

Profesionales relacionados

Suscríbete a nuestros boletines y forma parte de la vida del Campus

Selecciona el boletín que quieres recibir:

La aceptación de estas condiciones, supone que da el consentimiento al tratamiento de sus datos personales para la prestación de los servicios que solicita a través de este portal y, si procede, para hacer las gestiones necesarias con las administraciones o entidades públicas que intervengan en la tramitación, y su posterior incorporación en el mencionado fichero automatizado. Podéis ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndoos por escrito a web@vallhebron.cat, indicando claramente al asunto "Ejercicio de derecho LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalidad: Gestionar el contacto del usuario.
Legitimación: Aceptación expresa de la política de privacidad.
Derechos: Acceso, rectificación, supresión y portabilidad de los datos, limitación y oposición a su tratamiento. 
Procedencia: El propio interesado.