Avís legal

Aquest és l’espai digital de Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus, s’accedeixi via web o aplicació mòbil; i aquest avís legal te per finalitat regular-ne les normes d’ús.

1. Tenim per finalitat donar informació d’interès i de qualitat sobre l’organització i la seva activitat.

Informem de les dades identificatives del titular del lloc: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron - Institut de Recerca, amb NIF G-60.594.009 i domicili al Passeig Vall d’Hebron 119-129, Edifici Mediterrània 2ª Planta, 08035 de Barcelona. Està inscrita al Registre de Fundacions del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya amb el número 808. La Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron - Institut de Recerca és el titular en la seva qualitat de gestor de la recerca, el desenvolupament tecnològic i les activitats de formació que es duen a terme en el Hospital Universitari Vall d’Hebron. Per contactar amb nosaltres ho pot fer presencialment o bé a través del correu electrònic web@vallhebron.cat.

2. És de lliure accés i gratuït.

No es requereix cap formulari de sol·licitud per navegar pels continguts d’aquest lloc web. En accedir i utilitzar aquest lloc web acceptes les condicions generals d’ús d’aquest avís legal.

3. La nostra Àrea privada es diu El meu Vall Hebron, tant per a pacients i per als seus familiars com per professionals.

Existeix una àrea privada, anomenada El meu Vall Hebron, on només es podrà accedir una vegada estiguis registrat. En el moment del registre et proporcionarem una contrasenya personal i intransferible, de la qual en seràs responsable, comprometent-te a fer-ne un bon ús i a garantir-ne la confidencialitat.

Si ets un pacient a qui han d’operar t’hauràs de donar d’alta presencialment a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron.

Els acompanyants d’un pacient que vulguin donar-se d’alta hauran de demanar al seu amic o familiar que els convidi. Rebran un codi d’accés personal i intransferible. Per donar-te d’alta s’haurà de proporcionar la informació sol·licitada, que haurà de ser:

 • real, exacta i completa en relació a la identitat
 • l’usuari es compromet a actualitzar les dades perquè siguin sempre reals.

En cas contrari o si es sospita que la informació es falsa, la institució tindrà dret a cancel·lar el compte i denegar l’accés present o futur al lloc web. També es reserva el dret a fer-ho per als usuaris que es considerin inactius.

L’usuari té dret a cancel·lar i desactivar el seu registre en qualsevol moment. Aquesta funció està disponible dins la mateixa àrea privada.

4. La privacitat i protecció de dades de caràcter personal és una prioritat per nosaltres.

Garantim la protecció confidencialitat de les dades personals que es faciliten a través de les pàgines d'aquest web i que seran tractades en els termes establerts per la normativa de protecció de dades europea, Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril de 2016 (RGPD), implementant les mesures de seguretat necessàries i adequades al tipus de dades personals. Les dades que es requereixin seran les estrictament necessàries, adequades i pertinents per a la finalitat per a la qual es recullin.

Les teves dades personals seran recollides, incorporades i tractades per les institucions del Vall d'Hebron Barcelona Hospital Campus. Per això, conscients de la teva preocupació sobre com utilitzem les teves dades de caràcter personal, reconeixem la importància de protegir la teva privadesa i que puguis exercir els teus drets (accés, rectificació, portabilitat, supressió, limitació del tractament i oposició) respecte de les teves dades personals. Consulta els nostres delegats de protecció de dades a l'apartat específic de Protecció de Dades.

La finalitat del tractament de les dades personals és:

 • Informar de l'actualitat relacionada amb el Vall d'Hebron Barcelona Hospital Campus.
 • Informar sobre les campanyes de mecenatge.
 • Gestionar la teva vinculació amb les quatre institucions del Campus: Hospital Universitari Vall d'Hebron, Vall d'Hebron Institut de Recerca, Vall d'Hebron Institut d'Oncologia i el Centre d'Esclerosi Múltiple de Catalunya.

La categoria de les dades recollides són: nom i cognoms; correu electrònic; telèfon; adreça postal; CIP; dades bancàries; formes de col·laboració; data de naixement; NIF/NIE; professió; motiu de la consulta.

La base jurídica del tractament és la prestació dels serveis sol·licitats i, de ser el cas, el consentiment atorgat. No es prendran decisions automatitzades respecte a les dades personals tractades. Les dades personals es tractaran únicament durant el temps que siguin necessàries, útils i pertinents per a les finalitats indicades i posteriorment seran suprimides.

Per complir amb les diferents disposicions legals hem establert diferents nivells de seguretat per protegir les dades personals que ens faciliteu, havent adoptat totes les mesures tècniques al nostre abast per evitar la pèrdua, malament ús, alteració, accés no autoritzat i manipulació d'aquestes dades personals.

Les teves dades només seran accessibles als professionals adscrits a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i en cap cas es cediran a tercers sense previ consentiment, a excepció que les dades s’exigeixin per part del Jutge, Ministeri Fiscal o qualsevol ens públic que d’acord amb la normativa de protecció de dades europea, Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril de 2016 (RGPD) estigui legitimada per exigir-les.

A cada pàgina que contingui formularis que recullin dades de caràcter personal, s'informarà, de manera expressa, de l'existència d'un fitxer o tractament de dades de caràcter personal, de la finalitat de la seva recollida i de les persones destinatàries de la informació, de les possibles cessions de dades, de la identitat i adreça del responsable del fitxer, així com de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició sobre aquestes dades i la manera d'exercir-los.

Quan sigui necessari la prestació del consentiment, l’haurà de donar una persona amb plena capacitat d’obrar; en cas contrari, el consentiment l’haurà de donar un representant o tutor legal.

En qualsevol moment podràs exercir els drets d’accés, rectificació, oposició, limitació i, si escau, portabilitat o cancel·lació (incloses imatges o gravacions de veu), recollides a través de formulari o que poguessin aparèixer en alguna pàgina caldrà comunicar-ho per escrit al VHIR per mitjà de l’adreça de correu electrònic web@vhebron.net, especificant on apareixen i les dades de contacta. En qualsevol cas, tens dret a presentar una reclamació davant les autoritats competents en matèria de protecció de dades en relació al tractament que porta a terme el VHIR.

En cas que no ens autoritzi per tractar les seves dades i aquest tractament sigui essencial per prestar els serveis sol·licitats, l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i el VHIR es reserva el dret a cancel·lar el servei.

El Lloc web podrà contenir enllaços a o des d'altres llocs web. Ha de saber que l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i el VHIR no es responsabilitzen de les pràctiques que, en matèria de tractament de dades personals, segueixen altres llocs web. La present Política sobre Tractament de Dades Personals és aplicable solament a la informació que recaptem en el espai. Li aconsellem llegir les polítiques sobre tractament de dades personals d'altres llocs web amb els quals enllaci a o des del nostre espai o que visiti d'una altra forma.

5.Fomentem una comunicació fluïda

Volem que estiguis informat de la nostra activitat per les nostres comunicacions, les quals les realitzem per correu electrònic de plataformes d'enviament de tercers tals com Microsoft Dynamics i Mailchimp.

6. Protegim la propietat intel·lectual i industrial i fomentem l’ús de llicències obertes.

El VHIR és el titular dels drets de propietat intel·lectual dels continguts, obres i prestacions que integren aquest web, o bé en té la cessió dels corresponents drets. Això inclou el disseny gràfic i el programari d’aquest web, com també els textos, les imatges arxius, logotips, marques, disseny, interfície, codi font, enregistraments o qualsevol altre element que s’hi contenen. La reproducció, distribució, comunicació pública o transformació d’aquestes obres i prestacions més enllà de les activitats directament autoritzades per la llei de propietat intel·lectual, requereix l’autorització del titular.

Si consideres que aquest web o el seu contingut suposa la infracció d’algun dret de propietat intel·lectual o industrial, ho has de comunicar per escrit a l’adreça de correu electrònic web@vallhebron.cat, indicant el teu nom, la titularitat de drets (aportant la prova o l’acreditació corresponent) i l’objecte del dret suposadament infringit.

7. La reutilització dels continguts és permesa, sempre que es compleixi amb els límits de la legislació vigent.

Per tant, qualsevol ús o reproducció que es faci d'aquests continguts, o d'altres que es puguin incloure en el futur, s'han de fer seguint les condicions següents:

 • Citar sempre la font de la informació, sigui l'autor o el titular dels drets.
 • No alterar ni desnaturalitzar el sentit de la informació.
 • Mencionar la data de l'última actualització de la informació.
 • Que l’ús dels continguts no es contradigui amb els límits, la llicència i/o avís que pugui tenir una obra i que és la que preval.
 • Les fotografies, de manera desagregada del contingut, no es podran fer servir sense autorització per escrit per part del VHIR.
 • Qualsevol acte de reutilització dels continguts ha de garantir la protecció del règim de propietat intel·lectual i industrial i del règim de protecció de les dades personals.
 • No s’autoritza en cap cas a fer servir el contingut del web per remetre publicitat o comunicacions amb finalitats comercials.
 • No suprimir, eludir o manipular el “copyright”, marques i altres dades identificatives dels drets de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i/o del VHIR, o dels seus titulars incorporats en els continguts del espai, així com els dispositius tècnics de protecció o qualsevol mecanisme d'informació que aquest pugui contenir.

Queden exclosos i no s'autoritza en cap cas l'ús de logotips, marques, escuts i símbols distintius de VHIR i/o l’Hospital Universitari Vall d’Hebron en publicacions i webs que no siguin participats o patrocinats per aquesta institució. Aquests elements d'identitat gràfica corporativa són propietat exclusiva del VHIR.

La utilització del espai per part de l'usuari no comporta la cessió de titularitat, dret, llicència o interès sobre aquesta propietat intel·lectual, per la qual cosa l'Usuari podrà utilitzar els continguts per a les seves pròpies necessitats, però no per realitzar cap tipus d'explotació (directa o indirecta) de caràcter comercial.

8. Volem millorar la teva experiència com a usuari, per això fem servir galetes (cookies).

Fem servir cookies pròpies i de tercers per tal d'oferir una millor experiència de navegació i un millor servei. No obstant tens l'opció d'impedir la generació de cookies i l'eliminació de les mateixes mitjançant la selecció de la corresponent opció al teu navegador. En cas de bloquejar l'ús de les ‘cookies’, és possible que alguns serveis o funcionalitats de la pàgina web no estiguin disponibles. Consulta la Política de cookies.

9. Tenim presència i ens relacionem amb els ciutadans també a les xarxes socials.

Som presents, de manera individual i amb totes les institucions que conformen el Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus, a diferents xarxes socials i plataformes, com ara Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, LinkedIn o Vimeo. Quan accediu a qualsevol d'aquestes o altres xarxes heu de tenir en compte que les condicions d'ús aplicables són les que cada plataforma té establertes.

10. El web és un element dinàmic.

Es podrà modificar, sense notificació prèvia, aquest avís legal i/o qualsevol altre text de caràcter contractual en aquest lloc web sense notificació prèvia, per a adaptar-lo canvis legals o jurisprudencials i sense assumir cap responsabilitat per això. També la programació del web. El fet que l'Usuari utilitzi aquest espai després d'haver fet les modificacions del present avís legal, suposarà que aquest accepta aquestes modificacions. En el cas que es produeixi un canvi substancial, sotmetrem aquests canvis a la seva aprovació prèvia. En cas de dubte o desacord amb aquest avís legal i/o la seva política de privacitat et pots posar en contacte amb nosaltres a través del correu electrònica web@vallhebron.cat.

11. Descàrrec de responsabilitat.

La informació facilitada a través d’aquest mitjà no pot, en cap cas, substituir a un servei d’atenció mèdica directa, així com tampoc fer-se servir per establir un diagnòstic o escollir un tractament en casos particulars. Aquesta web no fa cap recomanació, explícita o implícita, sobre fàrmacs, tècniques o productes, que es citen únicament amb finalitat informativa.

El VHIR no es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis que de qualsevol naturalesa es poguessin derivar del accés de l’usuari o l’ús de la informació tals com: errors o omissions en els continguts, falta de disponibilitat del portal o de la transmissió de virus o programes lesius en els continguts, malgrat haver adoptat totes les mesures tecnològiques per evitar-ho.

El VHIR no serà responsable dels continguts abocats pels usuaris a través d’eines de participació. Així mateix, el VHIR es reserva el dret de donar de baixa totes aquelles opinions i textos que infringeixin el deure de respecte a la dignitat de les persones, impliquin un tracte discriminatori, racista, xenòfob o vagin en contra de l'ordre públic.

Així mateix, l’establiment d’enllaços en cap moment implicarà relació, col·laboració o suport algun amb el VHIR. No és permetrà la realització d’un enllaç que, de forma fraudulenta, indueixi o estableixi qualsevol tipus de relació amb l’entitat.

El VHIR no es fa responsable del contingut ni de la informació de les pàgines web de tercers als quals l'usuari pugui accedir a través dels enllaços establerts en aquest espai . Així mateix, tampoc garantirà la disponibilitat tècnica, exactitud, veracitat, validesa o legalitat de pàgines alienes a la seva propietat a les quals es pugui accedir mitjançant els enllaços.

12. Ens ajustem al marc legal en vigor.

Els termes i condicions d’aquest avís legal es regeix per la normativa espanyola vigent i qualsevol controvèrsia serà sotmesa als jutjats i tribunals de la ciutat de Barcelona.

Barcelona, 28 de maig de 2018

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.