Webinar VHIR "Gestación y COVID-19: estudio clínico y microbiológico (Gesta-COVID19)"

 
  Activitat Online —
09/12/2020
09/12/2020 -- De 16:00h a 17:30h
Organiza :
Vall d'Hebron Instituto de Investigación (VHIR)
Modalidad: Presencial
Compartir:

Webinar VHIR "Gestación y COVID-19: estudio clínico y microbiológico (Gesta-COVID19)"

Inscriu-te aquí

 La inscripció és gratuïta

 

La Dra. Suy és doctora en Medicina i Cirurgia, especialista en Obstetrícia i Ginecologia. Actualment és cap de Secció d'Obstetrícia de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, responsable d'Urgències d'Obstetrícia i Ginecologia i de les plantes d'hospitalització d'obstetrícia.

També és secretària de la Junta de la Societat Catalana de Ginecologia i Obstetrícia i vocal de la Junta de la Sección de Medicina Perinatal de la SEGO.

Desenvolupa la seva tasca en recerca com a investigadora principal del grup de recerca en medicina maternofetal del VHIR.

El projecte GESTA COVID 19 pretén conèixer la morbiditat de la infecció per SARS-CoV-2 en la dona embarassada i el nounat i descartar la transmissió vertical de la malaltia. 
S'espera que els resultats d'aquest estudi contribueixin al maneig eficient de la dona embarassada i el nounat. 

Pretén conèixer com l’embaràs influeix en la malaltia i la malaltia sobre l’embaràs i el seu efecte sobre la transmissió vertical.
Pretén conèixer els fàrmacs més eficaços i segurs per la dona embarassada.

Pretén saber si les dones embarassades són un grup més vulnerable i per tant mereixen unes consideracions especials a nivell de salut pública.

 
L'objectiu principal de l'estudi és descriure la influència de l’embaràs sobre la infecció COVID-19 així com la influència de la COVID-19 sobre l’embaràs, fetus i nadó.

O1- Conèixer la història natural de la infecció en les embarassades. 

O2- Descriure la morbiditat i mortalitat de la COVID 19 en embarassades. 

O3- Descriure les complicacions de l’embaràs associades a COVID 19. 

O4- Descriure les complicacions fetals associades a la infecció. 

O5- Descriure la taxa de transmissió vertical. 

O6- Descriure la taxa de transmissió neonatal a través de la lactància materna. 

O7- Conèixer l'impacte del tractament de la COVID 19 sobre el fetus i nounat. 

 Metodologia: Es tracta d'un estudi descriptiu, observacional longitudinal i multicèntric format per 8 hospitals: : H. U. Vall d'Hebron (Barcelona) i H.U. La Paz (Madrid), H.U. Virgen de la Arrixaca (Murcia), H.U. Cruces (Bizkaia) i H.U.C. Lozano Blesa

(Zaragoza), Hospital Universitario San Cecilio (Granada), H.U. La Fe (Valencia), H.U. Torrejón (Madrid).

 

CV: He realitzat la formació Universitària a la Universitat Autònoma de Barcelona i l'especialitat en Ginecologia i Obstetrícia a l'Hospital Clínic de Barcelona. Des de 2005 soc adjunt del Servei d'Obstetrícia de l'Hospital Vall d'Hebron i la meva tasca s'ha centrat principalment en les infeccions perinatals de transmissió vertical, tema sobre el qual es va centrar la meva tesi doctoral: "Patologia específica de la Salut Reproductiva de la Dona infectada pel Virus de la Immunodeficiència Humana Adquirida: de la Concepció al Part" i la patologia obstètrica greu, fet pel qual vaig cursar el Màster "Bases, Procediments i Tècniques Aplicades al maneig del malalt Crític i Emergent". També m'he dedicat a la patologia psiquiàtrica, psicosocial i trastorn per ús de substàncies, associades a l'embaràs.

Des de 2017 soc Cap de Secció d'Obstetrícia, responsable de l'àrea d'urgències de Ginecologia i Obstetrícia, àrea de Cures obstètriques intermèdies i plantes d'hospitalització.

He estat tutora de Residents del 2007 fins al 2018 i sóc professora Associada Clínica de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Sóc investigador principal del grup de Medicina Materna i Fetal de l'Institut de Recerca de l'Hospital Vall d'Hebron, des d'on he realitzat diversos assajos clínics i estudis de recerca que han donat lloc a diversos treballs publicats en revistes d'impacte.

Amfitrió:Dr. Juanjo González López, Unitats d'Identificacions, Antibiogrames i Vigilància de la Multirresistència |  Laboratori de Recerca | Servei de Microbiologia. Vall d’Hebron. Barcelona Hospital Campus. jjgonzal@vhebron.net

Suscríbete a nuestros boletines y forma parte de la vida del Campus

Selecciona el boletín que quieres recibir:

La aceptación de estas condiciones, supone que da el consentimiento al tratamiento de sus datos personales para la prestación de los servicios que solicita a través de este portal y, si procede, para hacer las gestiones necesarias con las administraciones o entidades públicas que intervengan en la tramitación, y su posterior incorporación en el mencionado fichero automatizado. Podéis ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndoos por escrito a web@vallhebron.cat, indicando claramente al asunto "Ejercicio de derecho LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalidad: Gestionar el contacto del usuario.
Legitimación: Aceptación expresa de la política de privacidad.
Derechos: Acceso, rectificación, supresión y portabilidad de los datos, limitación y oposición a su tratamiento. 
Procedencia: El propio interesado.