Dra. Nieves Martín Begué

Instituciones

Hospital Infantil i Hospital de la Mujer

Oftalmología Pediátrica

Médico

Sóc metge adjunt de la Unitat d'Oftalmologia Pediàtrica de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, i desenvolupo la meva activitat assistencial mèdica i quirúrgica a l'Hospital Infantil i de la Dona des de juliol de 1999.

Curriculum

Vaig completar la llicenciatura en medicina i cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona l'any 1994. Em vaig formar com a oftalmòleg dins el programa MIR a la Ciutat Sanitària i Universitària de Bellvitge entre els anys 1995 i 1998. Vaig obtenir el doctorat en cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona l'any 2010. Des de l'any 1999 exerceixo com a metge adjunt d'oftalmologia pediàtrica a l'Hospital Vall d'Hebron. Dins el departament d'oftalmologia pediàtrica desenvolupo tasques assistencials en diagnòstic i seguiment dels pacients pediàtrics que arriben al nostre centre incloent patologia del segment anterior, segment posterior, patologia traumàtica i patologia tumoral pròpia de la infància. També col·laboro com a subinvestigador en diversos assajos clínics en diferents serveis de l'Hospital.
Nieves Martín Begué

Instituciones

Hospital Infantil i Hospital de la Mujer

Oftalmología Pediátrica

Médico

Profesionales relacionados

Suscríbete a nuestros boletines y forma parte de la vida del Campus

Selecciona el boletín que quieres recibir:

La aceptación de estas condiciones, supone que da el consentimiento al tratamiento de sus datos personales para la prestación de los servicios que solicita a través de este portal y, si procede, para hacer las gestiones necesarias con las administraciones o entidades públicas que intervengan en la tramitación, y su posterior incorporación en el mencionado fichero automatizado. Podéis ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndoos por escrito a web@vallhebron.cat, indicando claramente al asunto "Ejercicio de derecho LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalidad: Gestionar el contacto del usuario.
Legitimación: Aceptación expresa de la política de privacidad.
Derechos: Acceso, rectificación, supresión y portabilidad de los datos, limitación y oposición a su tratamiento. 
Procedencia: El propio interesado.