Dra. Nieves Martín Begué

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Oftalmologia Pediàtrica

Metge/ssa

Sóc metge adjunt de la Unitat d'Oftalmologia Pediàtrica de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, i desenvolupo la meva activitat assistencial mèdica i quirúrgica a l'Hospital Infantil i de la Dona des de juliol de 1999.

Currículum

Vaig completar la llicenciatura en medicina i cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona l'any 1994. Em vaig formar com a oftalmòleg dins el programa MIR a la Ciutat Sanitària i Universitària de Bellvitge entre els anys 1995 i 1998. Vaig obtenir el doctorat en cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona l'any 2010. Des de l'any 1999 exerceixo com a metge adjunt d'oftalmologia pediàtrica a l'Hospital Vall d'Hebron. Dins el departament d'oftalmologia pediàtrica desenvolupo tasques assistencials en diagnòstic i seguiment dels pacients pediàtrics que arriben al nostre centre incloent patologia del segment anterior, segment posterior, patologia traumàtica i patologia tumoral pròpia de la infància. També col·laboro com a subinvestigador en diversos assajos clínics en diferents serveis de l'Hospital.
Nieves Martín Begué

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Oftalmologia Pediàtrica

Metge/ssa

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.