Centrats en la qualitat de vida dels pacients

La professionalitat, el compromís i la recerca dels professionals del Campus són elements clau per assolir aquest repte i poder oferir una assistència excel·lent. La medicina avança cap a un model centrat en el pacient en què cada vegada més el diagnòstic i tractament seran personalitzats. Treballem de manera multidisciplinària unint coneixements de diferents àrees per trobar solucions “ad hoc” per a cada pacient.

FEM VALL D'HEBRON AMB TU

L’assistència a l'Hospital Universitari Vall d’Hebron

Som professionals implicats amb el pacient i compromesos amb una assistència de qualitat. Hi participen totes les especialitats assistencials, els serveis clínics i de suport, els centres docents, els centres de recerca i els laboratoris.

En tot, el pacient és el centre i l’eix del nostre sistema.

Onades Infantil

DONACIÓ D'ÒRGANS

Coordinació de trasplantaments

La Coordinació de Programes de Donació i Trasplantament té la missió de liderar, integrar i optimitzar els processos de donació i trasplantament. Sempre amb les màximes garanties de qualitat, seguretat i eficiència per tal d’oferir un alt nivell de protecció de la salut (donant-receptor) i una millora de la qualitat de vida dels pacients que necessiten un trasplantament.

Més informació

Centres

L’Hospital Universitari Vall d’Hebron és la suma de quatre hospitals: el General, l'Infantil, el de la Dona i el de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats. Som centre de referència de l’Àrea d’Atenció Integral de Salut Barcelona Nord, que comprèn cinc districtes de la ciutat de Barcelona i una població de més de 430.000 persones. A més, treballem conjuntament amb l’atenció primària de Barcelona i donem servei especialitzat.

Hospital General

Comptem amb totes les especialitats mèdiques per a adults, oferint atenció sanitària d'alta complexitat des d'un hospital públic, universitari i comunitari.

Més informació

Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Donem resposta a totes les patologies de l’aparell locomotor i processos que generen discapacitat, especialment d'alta gravetat.

Més informació

Hospital Infantil

Tant pel que fa a tractaments de salut bàsica com a especialitats d’alta complexitat, ens centrem en l’infant per tal d’oferir una assistència completa.

Més informació

Hospital de la Dona

Un hospital que posa a la dona al centre de l’assistència, respectant sempre els seus desitjos, podent oferir una assistència d’alta complexitat si és necessari.

Més informació

HOSPITAL UNIVERSITARI VALL D'HEBRON

Descobreix el web de l'Hospital

L’Hospital Universitari Vall d’Hebron és el complex més gran de Catalunya i un dels més grans de l’Estat espanyol. Oferim atenció sanitària d’alta complexitat des d’un hospital públic, universitari i comunitari. Ubicats a Barcelona, des de les nostres instal·lacions treballem per la recerca, la docència i la innovació.

Consulta la pàgina de l'Hospital

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.