Creixem en donacions, creixem en trasplantaments

Les donacions de sang, òrgans o teixits són necessàries per satisfer la necessitat de trasplantaments o de teixits de pacients que tenen la salut en risc. La teva donació és un acte de solidaritat i altruisme amb els qui et necessiten per viure. Consulta totes les possibilitats a l’hora de fer donacions.

Home donant sang

Dona sang

Vall d'Hebron és un dels centres fixos a Barcelona del Banc de Sang i Teixits, on pots fer donacions de sang, plasma, plaquetes i medul·la òssia. Ajuda'ns a millorar la vida d'altres persones amb un gest altruista i segur.

Banc de Sang i Teixits
Provetes donació de texits

Dona òrgans i teixits

Gràcies a la solidaritat dels donants d’òrgans i teixits podem resoldre la necessitat de persones que esperen un òrgan o un teixit per continuar vivint o per millorar la seva qualitat de vida.

Organització Catalana de Trasplantaments (OCATT)
Nadó amb la mare

Dona llet materna

Al Banc de Sang i Teixits situat al campus Vall d'Hebron trobaràs també un banc de llet materna on pots donar llet si acabes de ser mare i estàs en fase de lactància. Amb la donació de llet materna pots ajudar prematurs i nounats de baix pes que no poden ser alletats per la seva pròpia mare.

Banc de llet materna

Voluntats anticipades

La voluntat anticipada és l’expressió per escrit de les instruccions relacionades amb la salut que volem que es tinguin en compte quan arribi el moment. És en aquest document on es fa constar la voluntat de donar els òrgans per ajudar altres persones.

Registre de voluntats anticipades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.