La residència a Vall d'Hebron

Descobreix per què la residència al Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus és la millor opció per a la teva formació especialitzada. Un dels hospitals amb més capacitat d’atracció per als futurs especialistes, com ho demostren cada any els primers candidats de cada nova promoció.

El nostre compromís amb la formació sanitària especialitzada està avalat per una llarga i consolidada trajectòria docent, que es va iniciar l’any 1968 quan vam ser un dels primers a posar en marxa el sistema MIR (metge intern resident).

També formem part d’unitats docents externes de medicina familiar i comunitària i medicina del treball.

A més, rebem cada any un gran nombre de residents de centres de tot l’Estat que venen a fer rotacions clíniques específiques.

Unitats docents

Consulta les diferents Unitats Docents i els itineraris formatius d’un dels majors hospitals formadors de l’Estat.

Veure el llistat

Nous residents

El fet de conèixer bé l’oferta dels centres és clau per triar l’especialitat que més bé s’adapti al teu perfil. A més, t’expliquem tots els tràmits administratius necessaris.

Veure més

Rotacions de residents externs

Amplia coneixements durant la residència amb una rotació externa en alguna de les nostres Unitats Docents.

Veure més

COMISSIÓ DE DOCÈNCIA

Com ens organitzem

La gestió de la formació sanitària especialitzada es duu a terme mitjançant la Comissió de Docència. Vetlla per la integració de les activitats formatives dels residents amb l’activitat assistencial diària de l’Hospital, i és una eina fonamental per garantir la qualitat i millora continuada de la tasca docent.

Més informació

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.