Conèixer bé l’oferta dels centres és clau per triar l’especialitat que s’adapti millor al teu perfil. T'informem i ens posem a la teva disposició per resoldre dubtes i preguntes.

Abans de triar plaça a Vall d'Hebron

És important que disposis de la màxima informació per escollir l’especialitat que millor s’adapti al teu perfil. L’ideal és que els valors i la complexitat de l’hospital encaixin amb les teves expectatives i aptituds com a futur resident.

Estem convençuts de la nostra expertesa i de la qualitat de la nostra oferta formativa. Per això et convidem a visitar-nos abans de prendre cap decisió. Cada any celebrem una jornada de portes obertes en la qual t’expliquem què et pot oferir el Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus, quin és el nostre perfil assistencial, quina activitat duem a terme, com planifiquem i supervisem la formació, com intentem facilitar l’accés dels residents a la recerca, o quin tipus de relació contractual establim. A més, també oferim visites guiades per les diferents especialitats on tens l’oportunitat de parlar directament amb els tutors i residents, que resolen dubtes i expliquen com és el dia a dia de cada especialitat.

Consulta les nostres unitats docents

Si has escollit una de les nostres places

Document

Tràmits administratius

També tens l’opció de conèixer el teu futur tutor o tutora i altres companys de residència abans de prendre possessió de la plaça. A partir de l'assignació definitiva de places, caldrà que facis una sèrie de tràmits administratius sobre els quals trobaràs informació en aquest document.

Baixa

Sobre la formació d'especialistes

L’única manera d’obtenir un títol d’especialista en ciències de la salut a l’Estat és mitjançant el “programa de Formació Sanitària Especialitzada”. La formació es realitza en centres sanitaris docents acreditats pel Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social.

Pots accedir al programa mitjançant una prova selectiva que es convoca anualment de caràcter estatal. La puntuació total de cada participant és la resultant de la suma d’una prova de resposta múltiple que versa sobre les àrees d’aprenentatge de cadascuna de les titulacions de grau, i representa el 90 % del total, i la valoració de l’expedient acadèmic, que aporta l’altre 10%.

Les adjudicacions de places, en què es tria especialitat i centre docent, es realitzen seguint l’ordre de més a menys puntuació total de cada aspirant. Consulta la informació actualitzada al web del Ministeri de Sanitat.

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.