Formació continuada

L’afany de millora i l’aprenentatge continu defineixen el Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus. Per això, al mateix parc sanitari, disposem d’una oferta de formació continuada per als nostres professionals a través de cursos i seminaris.

Cursos i tallers

Tots els centres del Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus promouen una política de formació per potenciar el desenvolupament de l’organització i les persones que en formen part. Com a centre de referència i expertesa en diferents àmbits de la salut, genera un gran nombre de cursos, jornades i tallers adreçats tant a professionals propis com a professionals externs.

També des del Vall d’Hebron Institut de Recerca s’organitzen cursos per als professionals dedicats a la recerca, per desenvolupar-ne les aptituds i ampliar-ne els coneixements, perquè siguin més competents i competitius en el seu àmbit.

Seminaris i conferències

Amb el mateix esperit de formació i creació d’espais per compartir coneixement, durant tot l’any s'organitzen seminaris i conferències al Campus. Promoguts per les institucions que el formen, per als professionals són una oportunitat d’escoltar veus expertes, per aprendre i discutir sobre l’estat de la ciència i l’assistència del moment.

Formació per a professionals externs

La nostra oferta formativa es caracteritza per l’actualització de coneixements i la innovació permanent, així com del nivell de competència i compromís dels docents. Ens avala una trajectòria consolidada d’activitats formatives de diferents especialitats, que són referents a la resta de l’Estat.

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.