Vall d'Hebron Podcast

Benvingut/da al canal de podcast propi del Campus Vall d’Hebron. Hi trobaràs programes com ‘Salut en sintonia’, amb consells per a la ciutadania en el qual els nostres professionals explicaran amb un caràcter divulgatiu consells de salut i malalties. A més, podràs accedir a continguts fruit de la col·laboració amb altres institucions en temes d’assistència i recerca. Pròximament, anirem incorporant nous programes produïts per la Direcció de Comunicació o en col·laboració amb altres entitats. Posa't els auriculars amb nosaltres!

Entrevistes

Fem Vall d'Hebron amb tu

Programa audiovisual d'entrevistes i xerrades amb els i les professionals assistencials i de recerca del Campus Vall d'Hebron. Coneix als i les protagonistes!

Mira'l

Divulgació

Salut en sintonia

Centrat en el pacient i la ciutadania. Els i les professionals assistencials de Vall d'Hebron expliquen amb un caràcter divulgatiu consells de salut i malalties.

Escolta'l

VHIO

Càncer 360

Sèrie de programes que ens permetran conèixer les múltiples cares del càncer a través de la visió de les i els professionals de VHIO, acompanyats del periodista Adam Martín.

Escolta'l

Entrevistes

Altres col·laboracions

Els i les professionals de Vall d'Hebron participen en programes com ICSfluencers o Hipòcrates en pijama.

Escolta-les

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.