Càncer 360

Sèrie de programes que ens permetran conèixer les múltiples cares del càncer a través de la visió de les i els professionals de VHIO, acompanyats del periodista Adam Martín.

Pots escoltar-nos a:

El model de recerca del VHIO. Recerca translacional i oncologia de precisió

Aprofundirem en el model de recerca translacional, com els investigadors preclínics i clínics comparteixen informació i buscarem respostes que es puguin convertir en beneficis reals per als pacients amb càncer.

25/03/2024

Català

Josep Tabernero, Marcos Malumbres, Joan Seoane, Laura Soucek, César Serrano i Teresa Macarulla

Dones i ciència. A quins reptes s'enfronten les dones en l'àmbit científic?

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona, explorem els desafiaments als quals s'enfronten les dones en l'àmbit científic, des de la recerca fins al tractament mèdic.

07/03/2024

Català

Càncer: Cap a on va la recerca? Què està per venir?

Aprofundirem en les àrees clau de la recerca oncològica que estan definint el futur de la lluita contra el càncer, des de l'estudi del comportament dels tumors davant els tractaments convencionals, les noves línies de recerca fins a les immunoteràpies.

02/02/2024

Català

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.