Informació corporativa

El Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus posa la suma del talent al servei dels i les pacients. Units pel mateix esperit capdavanter i d’excel·lència, amb un objectiu comú: millorar la salut i el benestar de les persones. Aquí podràs veure en un cop d’ull l’activitat assistencial, de recerca, de docència i de comunicació que realitzem en el dia a dia.

Creiem en aquesta cultura de treball i volem contribuir a la societat fent el que millor sabem: sumant serveis pels pacients d’avui i del demà.

PUBLICACIONS

Compartim el coneixement

Posem al teu abast totes les nostres publicacions per conèixer millor la tasca del Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus.

Tota l’activitat del parc sanitari, amb especial atenció en la producció científica i innovadora, es recull anualment en diverses publicacions. Consulta nostres contribucions en l’àmbit nacional i internacional.

MEMÒRIA CORPORATIVA

Hospital Universitari Vall d'Hebron

Per donar a conèixer a la ciutadania la feina duta a terme per totes les i els professionals durant els darrers anys, es fa pública la memòria anual de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. Un document que permet consultar d'un cop d'ull les principals fites assolides en el camp assistencial, de la recerca, de la docència i de la comunicació.

Documentació corporativa

Document

Presentació corporativa

Coneix tots els detalls del Vall d'Hebron Barcelona Hospital Campus amb la nostra presentació corporativa.

Baixa
Document

Pla estratègic 2021-2025

El Pla Estratègic de l'Hospital és el resultat d'un procés participatiu de reflexió estratègica que ens ha de posicionar fermament en l'horitzó de l'any 2025.

Baixa

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.