Socialment responsables

Conscients de la repercussió que té la nostra activitat en el territori, a Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus defensem una gestió ètica, sostenible i socialment responsable que ajudi a millorar la salut i la qualitat de vida de les persones en totes les etapes de la vida.

A Vall d’Hebron treballem, dins el nostre compromís social i comunitari, per causar un impacte positiu en la ciutadania i aportar valor des de tots els camps de la salut: l’assistència, la recerca, la docència i la gestió. Per això, impulsem accions de responsabilitat social corporativa (RSC) que reflecteixen els valors pragmàtics, emocionals, socials i ètics que són la base de la institució.

Aquestes activitats, a més, responen als objectius de desenvolupament sostenible (ODS) en els quals es fonamenta l’Agenda 2030 aprovada per les Nacions Unides: un full de ruta que té per objectiu abordar els grans reptes globals en els àmbits social, econòmic i ambiental.

En aquest marc, lluitem per posar al centre la salut, el benestar, la igualtat i la dignitat de les persones, i així contribuir a aconseguir una societat innovadora, sostenible i responsable. Per aquest motiu enfoquem la nostra activitat als ODS següents:

Objectius de desenvolupament sostenible

Consulta totes les acreditacions de les nostres institucions:

Formulari de contacte

Ets un particular o una empresa?

 

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vhebron.net, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.