Càncer: Cap a on va la recerca? Què està per venir?

02/02/2024

Català

Josep Tabernero, Alena Gros, Francisco Barriga, Alex Piris, Raquel Pérez, José Antonio Seoane i Silvia M. Luesma

Càncer 360

En aquest episodi inaugural aprofundirem en les àrees clau de la recerca oncològica que estan definint el futur de la lluita contra el càncer, des de l'estudi del comportament dels tumors davant els tractaments convencionals, les noves línies de recerca en teràpies cel·lulars fins a les immunoteràpies.

A més, descobrirem com la medicina de precisió està transformant la forma en què tractem el càncer, la importància de la col·laboració internacional en projectes de recerca i com el big data i la intel·ligència artificial estan revolucionant la forma en què es tracten i utilitzen les dades.

Finalment, els nostres experts i expertes parlaran de la importància de la recerca del càncer en la prevenció i la qualitat de vida dels qui s'enfronten a aquesta malaltia. Cada mes publicarem un episodi que ens permetrà obtenir aquesta visió polièdrica del càncer en què tota la societat està involucrada.

Per no perdre't cap podcast segueix-nos a:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.