Càncer: Cap a on va la recerca? Què està per venir?

02/02/2024

Català

Josep Tabernero, Alena Gros, Francisco Barriga, Alex Piris, Raquel Pérez, José Antonio Seoane i Silvia M. Luesma

Cancer 360

En aquest episodi inaugural aprofundirem en les àrees clau de la recerca oncològica que estan definint el futur de la lluita contra el càncer, des de l'estudi del comportament dels tumors davant els tractaments convencionals, les noves línies de recerca en teràpies cel·lulars fins a les immunoteràpies.

A més, descobrirem com la medicina de precisió està transformant la forma en què tractem el càncer, la importància de la col·laboració internacional en projectes de recerca i com el big data i la intel·ligència artificial estan revolucionant la forma en què es tracten i utilitzen les dades.

Finalment, els nostres experts i expertes parlaran de la importància de la recerca del càncer en la prevenció i la qualitat de vida dels qui s'enfronten a aquesta malaltia. Cada mes publicarem un episodi que ens permetrà obtenir aquesta visió polièdrica del càncer en què tota la societat està involucrada.

To not miss a podcast follow us at:

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.