Fem Vall d'Hebron amb tu

Un videopodcast d'entrevistes a professionals del Campus Vall d'Hebron. Podràs escoltar les vivències tant personals com laborals dels i les protagonistes de l'àmbit assistencial i del món de la recerca. Mira els capítols i fes Vall d'Hebron amb nosaltres!

Manel Escobar - Director clínic de radiologia i medicina nuclear #2

El doctor Manel Escobar és director clí­nic de radiologia i medicina nuclear del nostre hospital. Es va autodiagnosticar un càncer de pàncrees perquè tenia molèsties a la panxa, i en ser radiòleg, va fer-se una prova d'imatge i la va interpretar amb els seus companys.

04/04/2024

Català

Manel Escobar

Aroa López - Supervisora d'infermeria #1

L'Aroa López ja fa més de set anys que és supervisora d'infermeria del servei d'urgències del nostre hospital. Durant la pandèmia, va fer el discurs en el funeral de l'Estat per les víctimes de la COVID-19, representant a tots els professionals sanitaris i donant-los veu.

29/02/2024

Català

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.