Residents Vall d'Hebron
VOLS PORTAR LA NOSTRA BATA?

Els residents sou el futur de Vall d'Hebron

Escull l'Hospital Universitari Vall d'Hebron per fer la teva residència sanitària i hi trobaràs tot el que busques. Aquest 2023, cerquem 155 residents que vulguin formar part del nostre futur i es proposin fer la seva especialització en un centre de referència. Oferim atenció sanitària d'alta complexitat en un hospital públic, universitari i comunitari.

Contacta amb els residents i tutors per a resoldre tots els teus dubtes

A través d'aquest formulari, pots contactar amb els residents i tutors de les especialitats que més t'interessin per conèixer-los de primera mà i preguntar-los tot el que necessitis.

Entra

Mira el vídeo de l'acte de Benvinguda de les Portes Obertes!

El 21 de març es va celebrar la Benvinguda de les Portes Obertes per a futurs residents. Recupera el vídeo de l'acte on van participar responsables de Docència i residents de l'Hospital.

Ves al video

Segueix la conversa generada a xarxes socials!

Si vols conèixer com és ser resident a l'Hospital Vall d'Hebron, segueix la conversa generada als canals socials.

Llegeix la conversa

Descobreix més testimonis dels residents i tutors

Els residents de diferents especialitats i els tutors comparteixen les seves experiències i els aspectes més importants de cada Unitat Docent.

Mira els vídeos

Els nostres residents ja han apostat pel futur

Marta Barros Segura (MIR)

Marta Barros Segura - Metgessa Interna Resident (MIR)

"Fer l'especialitat en aquest centre et permet adquirir coneixements en les diferents àrees de pediatria, cosa que fa que la formació sigui més completa i enriquidora. Sens dubte, tornaria a escollir Vall d'Hebron."

Pablo Buck, EIR

Pablo Buck Sainz Rozas - Infermer Intern Resident (IIR)

“Especialitzar-me en un centre de referència que aposta per la innovació en cures, utilitzant metodologies docents pioneres com la simulació clínica, permet desenvolupar-nos com a professionals que persegueixen l'excel·lència.”

Silvia Ferrer, PIR

Silvia Ferrer Moltó - Psicòloga Interna Resident (PIR)

“La residència a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron ens permet formar-nos com a professionals de la salut mental integrant assistència, investigació i docència; tres aspectes essencials que juntament amb l’aprenentatge de valors i qualitats personals donen accés a una formació sanitària de qualitat i de millora continuada.”

Pots veure les sessions informatives de cada especialitat. Descobriràs cada Unitat Docent explicada pels tutors i residents.

Entra

NOU CENTRE DE SIMULACIÓ

La simulació com a eina fonamental de formació

La simulació està integrada en l'itinerari formatiu dels residents. I fins i tot, a través d'una eina d'exploració continua de necessitats, es van modificant i creant nous programes.  

Descobreix més

FAQS

Preguntes freqüents

Es respecta la normativa vigent pel que fa al nombre de guàrdies i festes. Estaràs integrat en un equip multidisciplinari molt ampli, amb la possibilitat de consultar i aprendre de tothom. Pots consultar més detalls de les guàrdies a l’itinerari formatiu.

 

Hi ha moltes comissions interdisciplinàries que faciliten la relació, la col·laboració i l’intercanvi de coneixement entre residents.

Vall d’Hebron està molt ben comunicat, tant a peu com amb cotxe (al costat de la Ronda de Dalt), i també amb transport públic.

S'ofereixen beques postresidència per als residents que, al llarg de la seva formació, hagin mostrat interès en el camp de la recerca formant-se i participant en algun projecte.

Tenim una biblioteca que acabem de reformar i que s'ha convertit en un espai de cocreació, col·laboració i treball en grup amb accés a la tecnologia més moderna per disposar dels millors recursos bibliogràfics i documentals de la literatura científica. A més, oferim accés remot a tots aquests recursos.

Oferim un Programa de Formació en Investigació i al llarg de la residència oferim formació bàsica en recerca i promovem l’inici d’experiències en aquest món. Existeix també la possibilitat de fer una rotació opcional al Vall d’Hebron Institut de Recerca.

 

A Vall d'Hebron l'assistència i la investigació van de la mà. Per això oferim beques post-residència per a desenvolupar investigació aplicada a la clínica al Vall d’Hebron Institut de Recerca.

Sí, existeix la possibilitat de fer rotacions a l'estranger.

Formulari de contacte tutor/resident

Tens dubtes sobre la residència a Vall d'Hebron? Contacta amb un tutor o resident per resoldre'ls!

Qui vols que contacti amb tu?

 

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vhebron.net, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD". Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca. Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat. Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament. Procedència: El propi interessat.

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vhebron.net, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.