Residents Vall d'Hebron
VOLS PORTAR LA NOSTRA BATA?

Els residents sou el futur de Vall d'Hebron

Escull l'Hospital Universitari Vall d'Hebron per fer la teva residència sanitària i hi trobaràs tot el que busques. Aquest 2023, hem cercat 155 residents. Oferim atenció sanitària d'alta complexitat en un hospital públic, universitari i comunitari.

Mira el vídeo de l'acte de Benvinguda de les Portes Obertes!

El 21 de març es va celebrar la Benvinguda de les Portes Obertes per a futurs residents. Recupera el vídeo de l'acte on van participar responsables de Docència i residents de l'Hospital.

Ves al video

Segueix la conversa generada a xarxes socials!

Si vols conèixer com és ser resident a l'Hospital Vall d'Hebron, segueix la conversa generada als canals socials.

Llegeix la conversa

Descobreix més testimonis dels residents i tutors

Els residents de diferents especialitats i els tutors comparteixen les seves experiències i els aspectes més importants de cada Unitat Docent.

Mira els vídeos

Els nostres residents ja han apostat pel futur

Marta Barros Segura (MIR)

Marta Barros Segura - Metgessa Interna Resident (MIR)

"Fer l'especialitat en aquest centre et permet adquirir coneixements en les diferents àrees de pediatria, cosa que fa que la formació sigui més completa i enriquidora. Sens dubte, tornaria a escollir Vall d'Hebron."

Pablo Buck, EIR

Pablo Buck Sainz Rozas - Infermer Intern Resident (IIR)

“Especialitzar-me en un centre de referència que aposta per la innovació en cures, utilitzant metodologies docents pioneres com la simulació clínica, permet desenvolupar-nos com a professionals que persegueixen l'excel·lència.”

Silvia Ferrer, PIR

Silvia Ferrer Moltó - Psicòloga Interna Resident (PIR)

“La residència a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron ens permet formar-nos com a professionals de la salut mental integrant assistència, investigació i docència; tres aspectes essencials que juntament amb l’aprenentatge de valors i qualitats personals donen accés a una formació sanitària de qualitat i de millora continuada.”

Pots veure les sessions informatives de cada especialitat. Descobriràs cada Unitat Docent explicada pels tutors i residents.

Entra

NOU CENTRE DE SIMULACIÓ

La simulació com a eina fonamental de formació

La simulació està integrada en l'itinerari formatiu dels residents. I fins i tot, a través d'una eina d'exploració continua de necessitats, es van modificant i creant nous programes.  

Descobreix més

FAQS

Preguntes freqüents

Es respecta la normativa vigent pel que fa al nombre de guàrdies i festes. Estaràs integrat en un equip multidisciplinari molt ampli, amb la possibilitat de consultar i aprendre de tothom. Pots consultar més detalls de les guàrdies a l’itinerari formatiu.

 

Hi ha moltes comissions interdisciplinàries que faciliten la relació, la col·laboració i l’intercanvi de coneixement entre residents.

Vall d’Hebron està molt ben comunicat, tant a peu com amb cotxe (al costat de la Ronda de Dalt), i també amb transport públic.

S'ofereixen beques postresidència per als residents que, al llarg de la seva formació, hagin mostrat interès en el camp de la recerca formant-se i participant en algun projecte.

A Vall d'Hebron l'assistència i la investigació van de la mà. Per això oferim beques post-residència per a desenvolupar investigació aplicada a la clínica al Vall d’Hebron Institut de Recerca.

Sí, existeix la possibilitat de fer rotacions a l'estranger.

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.