Residents a l'Hospital Vall d'Hebron
Vols portar la nostra bata?

Els residents sou el futur de Vall d'Hebron

Escull l'Hospital Universitari Vall d'Hebron per fer la teva residència sanitària i hi trobaràs tot el que busques. Aquest 2022, cerquem 149 residents que vulguin formar part del nostre futur i es proposin fer la seva especialització en un centre de referència. Oferim atenció sanitària d'alta complexitat en un hospital públic, universitari i comunitari.

Contacta amb els residents i tutors per a resoldre tots els teus dubtes

A través d'aquest formulari, pots contactar amb els residents i tutors de les especialitats que més t'interessin per conèixer-los de primera mà i preguntar-los tot el que necessitis.

Entra

Segueix la conversa generada a xarxes socials!

Si vols conèixer com és ser resident a l'Hospital Vall d'Hebron, segueix la conversa generada als canals socials.

Llegeix la conversa

Descobreix les diferents unitats docents i consulta els seus itineraris formatius

A Vall d'Hebron tenim 149 places acreditades de 46 especialitats en medicina (MIR), infermeria (IIR), psicologia (PIR), farmàcia (FIR), biologia (BIR), química (QIR) i ràdio física (RFIR).

Visita les unitats docents

Descobreix més testimonis dels residents i tutors

Els residents de diferents especialitats i els tutors comparteixen les seves experiències i els aspectes més importants de cada unitat docent.

Mira els vídeos

Els nostres residents ja han apostat pel futur

Marta Barros Segura (MIR)

Marta Barros Segura - Metgessa Interna Resident (MIR)

"Fer l'especialitat en aquest centre et permet adquirir coneixements en les diferents àrees de pediatria, cosa que fa que la formació sigui més completa i enriquidora. Sens dubte, tornaria a escollir Vall d'Hebron."

Alicia Lillo Garcia (EIR)

Alicia Lillo Garcia - Infermera Interna Resident (IIR)

"La residència quirúrgica a l'Hospital Vall d'Hebron és una oportunitat d'aprendre a gestionar patologia complexa i desenvolupar-te en qualsevol situació i imprevist que pugui sorgir en la vida laboral futura. Amb la tecnologia més avançada i envoltada d'un ambient de companyonia. Indubtablement tornaria a escollir la meva plaça."

Eudald Castell Panisello (PIR)

Eudald Castell Panisello - Psicòleg Intern Resident (PIR)

"La residència m’ha permès formar-me tant en coneixements com en habilitats terapèutiques. En l’àmbit personal implica tot un procés de canvi i, en el social, clarament un guany."

Si no vas poder veure les sessions informatives de cada especialitat, recupera-les i descobriràs cada unitat docent explicada pels tutors i residents.

Entra

FORMACIÓ DE RESIDENTS

Nou Centre de Simulació Clínica Avançada

A Vall d'Hebron, dins de l'itinerari de tots els residents s'inclou l'ús de la simulació en els programes d'entrenament, per completar la formació en habilitats tècniques i no tècniques.

Descobreix-ho

FAQS

Preguntes freqüents

Es respecta la normativa vigent pel que fa al nombre de guàrdies i festes. Estaràs integrat en un equip multidisciplinari molt ampli, amb la possibilitat de consultar i aprendre de tothom. Pots consultar més detalls de les guàrdies a l’itinerari formatiu.

Hi ha moltes comissions interdisciplinàries que faciliten la relació, la col·laboració i l’intercanvi de coneixement entre residents.

Vall d’Hebron està molt ben comunicat, tant a peu com amb cotxe (al costat de la Ronda de Dalt), i també amb transport públic.

S'ofereixen beques postresidència per als residents que, al llarg de la seva formació, hagin mostrat interès en el camp de la recerca formant-se i participant en algun projecte.

Tenim una biblioteca que acabem de reformar i que s'ha convertit en un espai de cocreació, col·laboració i treball en grup amb accés a la tecnologia més moderna per disposar dels millors recursos bibliogràfics i documentals de la literatura científica. A més, oferim accés remot a tots aquests recursos.

A Vall d’Hebron som més de 9.000 professionals i 2.000 investigadors, atenem més d'1.200.000 pacients a l’any i 260.000 urgències i portem a terme més de 450 trasplantaments a l’any. Un Campus ple d’oportunitats.

Formulari de contacte

Qui vols que contacti amb tu?

 

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vhebron.net, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD". Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca. Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat. Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament. Procedència: El propi interessat.

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vhebron.net, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.