Dra. Charlotte Wolley Dod

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Oftalmologia Pediàtrica

Metge/ssa

Sóc metgessa adjunta del servei d'oftalmologia pediàtrica de l'Hospital Infantil Vall d'Hebron des d'abril de 2006.  Desenvolupo la meva activitat assistencial mèdica i quirúrgica a l'hospital Infantil i al CAE Chafarinas.

Currículum

Vaig completar la llicenciatura en medicina i cirurgia per la Universitat de Manchester, Gran Bretanya l'any 1996. Em vaig formar com a oftalmòloga dins el programa MIR a l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, Barcelona, entre els anys 1999 i 2003. Des de l'any 2003 exerceixo com a metgessa adjunta d'oftalmologia pediàtrica. Des de setembre de l'any 2003 fins a març de 2006 vaig formar part del servei d'oftalmologia de l'Hospital Sant Rafael, Barcelona on vaig treballar fins a l'abril de 2006, moment de la meva incorporació a Vall d'Hebron.

Dins el departament d'oftalmologia pediàtrica desenvolupo tasques assistencials en diagnòstic i seguiment dels pacients pediàtrics que arriben al nostre centre incloent patologia del segment anterior i posterior, patologia traumàtica i patologia tumoral pròpia de la infància. També realitzo tasques de docència a la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Col·laboro com a subinvestigadora en diversos assajos clínics en diferents serveis de l'hospital.
Charlotte Wolley Dod

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Oftalmologia Pediàtrica

Metge/ssa

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.