Dra. Charlotte Wolley Dod

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Oftalmologia Pediàtrica

Metge/ssa

Sóc metgessa adjunt del servei d'oftalmologia pediàtrica de l'Hospital Infantil Vall d' Hebron des de abril de 2006.  Desenvolupo la meva activitat assistencial mèdica i quirúrgica a l'hospital Infantil i al CAE Chafarinas.

Currículum

Vaig completar la llicenciatura en medicina i cirurgia per la Universitat de Manchester, Gran Bretanya l'any 1996. Em vaig formar com a oftalmòloga dins el programa MIR a l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, Barcelona, entre els anys 1999 i 2003. Des de l'any 2003 exerceixo com a metgessa adjunta d'oftalmologia pediàtrica. Des de setembre de l'any 2003 fins març de 2006 vaig formar part del servei d'oftalmologia de l'Hospital Sant Rafael, Barcelona on vaig treballar fins l'abril de 2006, moment de la meva incorporació a Vall d'Hebron .

Dins el departament d'oftalmologia pediàtrica desenvolupo tasques assistencials en diagnòstic i seguiment dels pacients pediàtrics que arriben al nostre centre incloent patologia del segment anterior y posterior, patologia traumàtica i patologia tumoral pròpia de la infància. També realitzo tasques de docència a la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Col·laboro com a subinvestigadora en diversos assajos clínics en diferents servei de l'hospital.

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Oftalmologia Pediàtrica

Metge/ssa

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vhebron.net, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.