El Pare Noel ha arribat a Vall d’Hebron fent un descens en ràpel des de la 15a planta de l’Hospital MaternoInfantil

Aquest dimecres 20 de desembre, els infants de l'Hospital MaternoInfantil de Vall d'Hebron han rebut una visita molt especial: el Pare Noel i tres Elfs han fet un descens en ràpel des de la 15a planta de l'edifici per fer-los entrega de regals.

20/12/2017

La iniciativa s’emmarca dins la línia d’humanització que segueix l’Hospital MaternoInfantil. Vall d’Hebron situa al pacient al centre de la seva activitat i té com a objectiu que la relació amb el pacient sigui més humana, propera i agradable. A l’Hospital MaternoInfantil s’aposta per oferir als pacients una assistència de qualitat.

Com explica Eunice Blanco, cap de la Unitat d’Atenció al Ciutadà i Treball Social de l’Hospital MaternoInfantil, “un dels nostres reptes és millorar cada dia l’experiència del pacient. Incloem les famílies, professionals i voluntaris i també totes les empreses que de manera altruista col·laboren amb nosaltres. A més, està comprovat que aquestes iniciatives promouen el benestar emocional dels nens i contribueixen d’una manera notòria a la millora del pacient. A l’Hospital MaternoInfantil formem, investiguem i innovem”.  

Aquesta acció ha estat possible gràcies a l’empresa Accés Vertical, especialistes en treballs en alçada, que han decidit destinar el seu temps i una part dels beneficis anuals de l’empresa a portar il·lusió als nens que passen aquests dies hospitalitzats a Vall d’Hebron. “Accés Vertical ens ha ofert la possibilitat de fer somriure als nostres nens amb regals i una visita molt especial que transmet la il·lusió del Nadal”, afegeix Eunice Blanco. 

Compartir:

Suscríbete a nuestros boletines y forma parte de la vida del Campus

Selecciona el boletín que quieres recibir:

La aceptación de estas condiciones, supone que da el consentimiento al tratamiento de sus datos personales para la prestación de los servicios que solicita a través de este portal y, si procede, para hacer las gestiones necesarias con las administraciones o entidades públicas que intervengan en la tramitación, y su posterior incorporación en el mencionado fichero automatizado. Podéis ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndoos por escrito a web@vhebron.net, indicando claramente al asunto "Ejercicio de derecho LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalidad: Gestionar el contacto del usuario.
Legitimación: Aceptación expresa de la política de privacidad.
Derechos: Acceso, rectificación, supresión y portabilidad de los datos, limitación y oposición a su tratamiento. 
Procedencia: El propio interesado.