Els jugadors del Barça visiten l’Hospital MaternoInfantil

Ousmane Dembélé, Paco Alcácer, Ter Stegen, Samuel Umtiti i Gerard Deulofeu visiten els nens ingressats a l'Hospital Maternoinfantil Vall d’Hebron.

05/01/2018

Els jugadors del primer equip de futbol del FC Barcelona Ousmane Dembélé, Paco Alcácer, Ter Stegen, Samuel Umtiti i Gerard Deulofeu han visitat avui, com és tradició, l’Hospital MaternoInfantil Vall d’Hebron per portar somriures i regals als petits ingressats.

Han estat acompanyats per David Bellver, delegat de Relacions amb UEFA al FC Barcelona; Mohammed Chaib, patró de la Fundació FC Barcelona; Pau Vilanova, membre de la Junta Directiva del Barça i Maria Vallès, directora general de la Fundació FC Barcelona.

Després de l’entrenament de portes obertes que han fet al Miniestadi, els jugadors del Barça han arribat cap a les 14:30h a l’Hospital MaternoInfantil. S’han dividit en dos grups hi han recorregut les habitacions dels nens hospitalitzats.

Els infants han pogut conèixer els seus ídols, fotografiar-se amb ells i rebre els regals que els han portat.

 

Trobaràs totes les imatges de la visita al nostre Facebook. Mira!

  

Compartir:

Suscríbete a nuestros boletines y forma parte de la vida del Campus

La aceptación de estas condiciones, supone que da el consentimiento al tratamiento de sus datos personales para la prestación de los servicios que solicita a través de este portal y, si procede, para hacer las gestiones necesarias con las administraciones o entidades públicas que intervengan en la tramitación, y su posterior incorporación en el mencionado fichero automatizado. Podéis ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndoos por escrito a web@vallhebron.cat, indicando claramente al asunto "Ejercicio de derecho LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalidad: Gestionar el contacto del usuario.
Legitimación: Aceptación expresa de la política de privacidad.
Derechos: Acceso, rectificación, supresión y portabilidad de los datos, limitación y oposición a su tratamiento. 
Procedencia: El propio interesado.