Bones Festes plenes de #GestosQueCuren

A Vall d’Hebron lluitem a prop teu per vèncer les ferides difícils. Però a casa, a la feina o al nostre entorn en patim de més petites, les que pessiguen el cor. Per això, per aquestes festes, hem creat la iniciativa solidària de les tiretes amb #GestosQueCuren.

18/12/2018

Volem celebrar el Nadal amb tu d’una forma molt especial

S’apropa el Nadal, una època plena d’emocions i solidaritat, i volem sentir-nos més a prop de tu. Per això volem compartir amb tu un regal molt especial: unes tiretes solidàries que curen ferides i que pots regalar per felicitar el Nadal als teus amb un somriure.

Les llums del carrer, els anuncis a la televisió i la ràdio, els companys de feina que compren i ofereixen loteria... Sí, s’apropa el Nadal. Una època de reunions familiars i amb amics, de nostàlgia pels éssers estimats que ja no hi són, d’il·lusió per al nou any... I a Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus també volem tenir cura de tu durant aquestes dates tan especials.

La nostra feina és lluitar a prop teu per vèncer les ferides difícils. Això ho fem sempre, els 365 dies de l’any. Lluitem per curar les ferides que posen en perill la salut i la vida. Però som conscients que a casa, a la feina o al nostre entorn en patim de ferides més petites. No posen en perill la nostra vida, però fan molt mal. I pensem que el Nadal és una època idònia per mirar de curar-les. Per això hem creat la iniciativa solidària dels #GestosQueCuren. Una capseta amb tiretes solidàries amb missatges positius que ens ajuden a apropar-nos als nostres éssers estimats amb un somriure. Un regal perfecte per a aquest Nadal, perquè li recordis a la teva parella, família, companys de feina... que penses en ells i que vols curar les seves petites ferides amb el teu amor i afecte.

 

Com pots aconseguir la teva capseta de tiretes solidàries?

Pots aconseguir la teva capseta als diferents establiments col·laboradors. Els diners aniran destinats a la recerca. Així que per només 3€ ajudaràs a Vall d’Hebron a impulsar la recerca i la innovació i fer que la medicina avanci.

 

Personalitza-les amb missatges divertits i originals

Les tiretes solidàries estan plenes de missatges positius i de complicitat per apropar-te als teus amb un somriure. També pots personalitzar-les amb el teu missatge o bé buscar-les a Instagram i enviar-les directament a qui tu vulguis. Troba les tiretes a Instagram i omplim entre tots les xarxes socials de #GestosQueCuren. Si vols, juga amb els gifs de les tiretes a Instagram! Busca i decora els gifs de les tiretes en els teus stories i comparteix-les o envia-les amb missatges positius als teus. Tens mil possibilitats per sorprende’ls amb una felicitació de Nadal ben original.

 

Et desitgem bones festes i bon any nou!

 

Descobreix les tiretes solidàries a: gestosquecuren.com

Compartir:

Suscríbete a nuestros boletines y forma parte de la vida del Campus

Selecciona el boletín que quieres recibir:

La aceptación de estas condiciones, supone que da el consentimiento al tratamiento de sus datos personales para la prestación de los servicios que solicita a través de este portal y, si procede, para hacer las gestiones necesarias con las administraciones o entidades públicas que intervengan en la tramitación, y su posterior incorporación en el mencionado fichero automatizado. Podéis ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndoos por escrito a web@vallhebron.cat, indicando claramente al asunto "Ejercicio de derecho LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalidad: Gestionar el contacto del usuario.
Legitimación: Aceptación expresa de la política de privacidad.
Derechos: Acceso, rectificación, supresión y portabilidad de los datos, limitación y oposición a su tratamiento. 
Procedencia: El propio interesado.