Sra. Ariana Bullich Martín

Instituciones

Serveis transversals

Dirección de Recursos Humanos

Tècnic Especialista

La meva trajectòria professional en l’àmbit dels Recursos Humans comença l’any 2011 al sector sanitari i més tard a diverses empreses internacionals del sector de retail. Durant els últims 6 anys he desenvolupat la meva carrera professional al Regne Unit on m’he dedicat a la gestió dels Recursos Humans, principalment a la selecció, la formació i al desenvolupament del talent amb l’objectiu d’abordar amb la màxima eficiència els reptes de les organitzacions de les quals he format part. Des de l’Octubre de 2021 formo part de l’equip de Formació i Desenvolupament l'HUVH, realitzant processos d’avaluació i selecció de comandaments i perfils específics. El meu objectiu és treballar de forma conjunta per a desenvolupar el potencial dels nostres professionals i equips, i acompanyar-los en processos de canvi. Em motiva promoure el talent de les persones en un entorn innovador i inclusiu, sent per mi una font d'inspiració i aprenentatge continu.

Curriculum

Pel que fa a la meva formació, sóc llicenciada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona amb un Màster Oficial en Gestió dels Recursos Humans per la mateixa universitat. També tinc la certificació ACTP per la International Coaching Federation i formació per l’ ús d'eines específiques d'avaluació de competències i d'anàlisi de llocs de treball com són el PI (Predictive Index) i el PAPI (Personality and Preference Inventory): També estic certificada en comunicació i estils relacionals BRIDGE de l'Instituto de Comunicación.
Ariana Bullich Martín

Instituciones

Serveis transversals

Dirección de Recursos Humanos

Tècnic Especialista

Profesionales relacionados

Suscríbete a nuestros boletines y forma parte de la vida del Campus

Selecciona el boletín que quieres recibir:

La aceptación de estas condiciones, supone que da el consentimiento al tratamiento de sus datos personales para la prestación de los servicios que solicita a través de este portal y, si procede, para hacer las gestiones necesarias con las administraciones o entidades públicas que intervengan en la tramitación, y su posterior incorporación en el mencionado fichero automatizado. Podéis ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndoos por escrito a web@vallhebron.cat, indicando claramente al asunto "Ejercicio de derecho LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalidad: Gestionar el contacto del usuario.
Legitimación: Aceptación expresa de la política de privacidad.
Derechos: Acceso, rectificación, supresión y portabilidad de los datos, limitación y oposición a su tratamiento. 
Procedencia: El propio interesado.