Sra. Laura González Vallespí

Instituciones

Hospital Infantil i Hospital de la Mujer

Psiquiatría

Psicólogo/a

Soc psicòloga clínica al Servei de Salut Mental de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. Els meus interessos laborals són la intervenció en població infantil i juvenil amb esdeveniments traumàtics (familiars, socials, mèdics) així com els canvis epigenètics i neuropsicològics associats a l’impacte d’aquests esdeveniments.

Curriculum

Vaig cursar la Llicenciatura de Sociologia a la Universitat de Barcelona i la Llicenciatura de Psicologia a la Universitat Autònoma de Barcelona (premi extraordinari de Llicenciatura). He realitzat diverses formacions de postgrau: Màster en direcció de Màrqueting (Universitat Pompeu Fabra), Formació de Disseny i Estadística (Universitat Autònoma de Barcelona), Seminaris de Psicologia Clínica Mètodes d’avaluació i intervenció (Université Paris Ouest), Diploma en Salut Mental en Situacions de Violència Política i Catàstrofes (Universitat Complutense de Madrid), Expert en Psicoteràpia Breu amb nens i Adolescents (Societat de Medicina i Psicosomàtica i Psicoteràpia), Teràpia Familiar Sistèmica (Centre KINE), Màster en Psicoteràpia Integradora Humanista (Institut Erich Fromm). Al 2013, vaig realitzar una estada en psicologia clínica infantil i adolescent al Servei de Paidopsiquiatria de l’Hôpital Salpêtrière, de Paris, durant sis mesos.

Vaig especialitzar-me en Psicologia Clínica mitjançant una plaça de psicòloga interna resident al Consorci Sanitari del Maresme. En acabar, vaig iniciar la meva tasca laboral com a facultativa a l’Hospital Clínic de Barcelona, primer a la Unitat d’Esquizofrènia Crònica i a Interconsulta i més endavant, a la Unitat de Trastorns de la Conducta Alimentària i al Programa de Trastorn Obsessiu Compulsiu en infància i adolescència. Posteriorment, vaig desenvolupar la meva activitat laboral a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, a la Unitat Terapèutica Acompanya’m, amb joves amb trastorn mental sever i situació social d’elevada complexitat.

Actualment, soc Psicòloga Clínica a la Sala d’Hospitalització de Salut Mental Infantil i Adolescent de L’Hospital Universitari Vall d’Hebron i realitzo interconsulta en nens i nenes hospitalitzats per patologia mèdica que requereixen suport psicològic. Actualment, hem iniciat una recerca per valorar els correlats epigenètics de la desregulació emocional en infància i adolescència.

En l’àrea de la docència, he impartit classes de grau i postgrau a la Universitat Autònoma de Barcelona (Metodologia i Pensament i Llenguatge), en la Universitat de Girona (Metodologia científica) i en la Universitat Complutense de Madrid (Clínica posttraumàtica en infància i adolescència migrant).
Laura González Vallespí

Instituciones

Hospital Infantil i Hospital de la Mujer

Psiquiatría

Psicólogo/a

Noticias relacionadas

Profesionales relacionados

Suscríbete a nuestros boletines y forma parte de la vida del Campus

Selecciona el boletín que quieres recibir:

La aceptación de estas condiciones, supone que da el consentimiento al tratamiento de sus datos personales para la prestación de los servicios que solicita a través de este portal y, si procede, para hacer las gestiones necesarias con las administraciones o entidades públicas que intervengan en la tramitación, y su posterior incorporación en el mencionado fichero automatizado. Podéis ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndoos por escrito a web@vallhebron.cat, indicando claramente al asunto "Ejercicio de derecho LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalidad: Gestionar el contacto del usuario.
Legitimación: Aceptación expresa de la política de privacidad.
Derechos: Acceso, rectificación, supresión y portabilidad de los datos, limitación y oposición a su tratamiento. 
Procedencia: El propio interesado.