Inauguració de la 4a edició del Màster en Recerca Biomèdica Translacional del VHIR

El Dr. César Velasco, Director de Gestió Integral de Dades i Innovació Assistencial de Vall d'Hebron ha pronunciat la conferència inaugural de la 4a edició del Màster en Recerca Biomèdica Translacional del Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR). El Dr. Velasco ha parlat sobre epidèmies i salut global i, en concret, de la seva experiència en la gestió de la crisi de l'Ebola en el continent africà.

18/09/2017

L'acte va comptar amb la presència del Dr. Joan Comella, director del VHIR, el Dr. Tomàs Pumarola, cap de Dòcencia de Vall d'Hebron i cap del grup de recerca en Microbiologia del VHIR i del Servei de Microbiologia i Parasitologia de Vall d'Hebron i les coordinadores del Màster, les doctores Anna Meseguer, cap del grup de recerca en Fisiopatologia Renal. CIBBIM-Nanomedicina i la Dra. Francina Munell, investigadora principal del grup de recerca en Neurologia Pediàtrica.

Es van entregar els diplomes als alumnes que han finalitzat la 3a edició i també les 6 beques als nous estudiants de la 4a edició que millor qualificació acadèmica aportaven. Aquestes beques, que cobreixen l'import total de la matrícula han estat possibles gràcies a la col·laboració de la Fundació Banc Sabadel (4 beques) l i les farmacèutiques Ferrer i Roche (1 beca cadascuna).

Els nous estudiants becats van rebre les seves beques de mans dels representants d'aquestes tres empreses: Sonia Mulero, Directora Adjunta de la Fundació Banc de Sabadell, el Dr. Andrés Fernández, Director de Ferrer Advanced Biotherapeutics i el Dr. Carlos Manchado, Innovation and Project Manager de Roche Diagnostics.

 

Màster en Recerca Biomèdica Translacional del VHIR

El màster, adscrit a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), és un programa de caràcter oficial creat per formar investigadors d'excel·lència, amb la combinació necessària de coneixements i competències científiques i mèdiques per contribuir a l'èxit de la investigació biomèdica translacional del futur.

L'objectiu del màster és dotar als 44 estudiants matriculats dels coneixements necessaris per ser capaços de transformar els coneixements teòrics de la investigació bàsica en aplicacions clíniques, tractaments i millors mètodes de diagnòstic que repercuteixin un benefici en la salut dels pacients. Al final del curs, els estudiants hauran de ser capaços d'entendre els aspectes metodològics, regulatoris, logístics i ètics de la investigació translacional i clínica, de dissenyar experiments i d'identificar les oportunitats de transferir els resultats a la indústria, i d'adquirir un coneixement profund i una visió crítica dels principals reptes que han d'afrontar els investigadors biomèdics.

El màster està orientat a la carrera investigadora, dóna accés al programa de doctorat i ofereix als alumnes la possibilitat d'escollir l'àrea de la biomedicina a la qual vulguin especialitzar-se i desenvolupar la seva formació i pràctiques al laboratori.

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vhebron.net, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.