Participa en la Running 1900 i ens ajudaràs a millorar la qualitat de vida dels nens i nenes amb IDP

El RCD Espanyol organitza la cursa solidària ‘Running 1900’, que enguany destinarà la recaptació a millorar el benestar dels nens i nenes que pateixen immunodeficiències primàries (IDP), malalties que afecten 1 de cada 2.000 nadons.

25/10/2017

La tercera 'Runing 1900', una cursa oberta a tothom, tindrà lloc el 12 de novembre. Començarà al Centre Comercial Splau i acabarà al terreny de joc de l’estadi del RCD Espanyol. Els participants podran recórrer diferents distàncies, en funció de les seves capacitats. No hi ha límit d’edat per participar-hi.

Amb aquesta acció solidària, el RCD Espanyol vol col·laborar amb la PID Foundation, una organització que té com a objectiu millorar l’atenció dels nens i nenes que pateixen IDP. La Fundació Barcelona PID Foundation és una organització sense afany de lucre constituïda l'any 2014 com una iniciativa d'un grup de professionals de Vall d'Hebron dedicats a l'atenció pediàtrica de les IDP i les seves complicacions infeccioses conjuntament amb familiars de pacients afectes. El jugador del primer equip de l’Espanyol Mario Hermoso apadrina aquesta causa solidària.

 

Les IDP

Les immunodeficiències primàries són un grup de més de 300 malalties genètiques que es caracteritzen per l’alteració quantitativa o funcional dels mecanismes implicats en la resposta immunitària i que es presenten majoritàriament a l’edat pediàtrica. Formen part de les anomenades “malalties minoritàries”, ja que afecten 1 de cada 2.000 nounats. La seva pitjor forma és la immunodeficiència combinada greu (els nens coneguts com a “nens bombolla”).

Aquesta acció compta amb el suport de l'Hospital Vall d'Hebron, centre de referència a nivell europeu en diagnòstic i tractament d'aquestes patologies.

 

Inscriu-te!

El 12 de novembre corre per les immunodeficiències primàries. Tens diferents opcions: 

 

,

Share it:

Related news

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.