Portem la innovació en salut a Fira de Barcelona

Per segon any consecutiu, Vall d’Hebron participem en el congrés Healthio, l’únic esdeveniment que reuneix a professionals, ciutadania, entitats i empreses del sector salut per compartir i parlar sobre innovació, recerca i assistència.

02/10/2018

Healthio 2018 es presenta com un congrés no convencional, que pretén ser una experiència per participar de tallers i provar els últims avenços en el sector de la indústria de salut. Tindrà lloc els pròxims 16, 17 i 18 d’octubre a Fira de Barcelona.

 

Vall d’Hebron hi serà present per explicar els projectes d’innovació que està desenvolupant

En un entorn amb canvis continus, és necessari trobar noves idees i solucions que millorin el dia a dia dels professionals i pacients. El nostre model d’innovació comprèn la participació de tots els nostres professionals i es plasmen al concurs d’idees Jo Innovo. Vall d’Hebron mostrarà a Healthio els 16 projectes finalistes de l’última edició.

Aquest serà un espai compartit amb Hospital Clínic, que amb el lema “Fem equip per la medicina del futur” acollirà xerrades de professionals dels dos hospitals.

 

Un espai dedicat a l’Hospital Infantil

També, disposarem d’un espai propi per l’Hospital Infantil Vall d’Hebron, on es realitzaran tallers i es compartiran experiències obertes a tothom, amb l’objectiu de fomentar l’apoderament del pacient. També dedicarà un espai a explicar el futur Centre de Neonatologia Avançada.

 

Àgores i itineraris

A més de les activitats als estands, Healthio proposa quatre fòrums de discussió dividits en àrees temàtiques i en què participaran professionals de Vall d’Hebron. Serviran per descobrir les últimes innovacions del sector: el futur de la sanitat, les innovacions mèdiques, el consumer health living lab i finalment les operacions en viu.

 

Aconsegueix la teva entrada

Si ets pacient o membre d’una associació de pacients pots aconseguir la teva entrada a través de la pàgina web de Fira de Barcelona, amb el codi BF74BA86.

Els professionals de l’àmbit de la salut també podeu obtenir l’entrada amb el codi 1A868B48.

Acompanya’ns al gran esdeveniment d’innovació en salut!

Share it:

Attachments

Document

programacio_stand_hi.pdf

Download
Document

programacio_stand_vhclinic.pdf

Download
Document

programacio_campus_agores.pdf

Download

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.