Celebrem la Diada de Sant Jordi amb els nostres pacients

El 23 d’abril Catalunya s’omple de roses i llibres. A Vall d’Hebron celebrem una Diada tan especial com la de Sant Jordi amb pacients, familiars i professionals, amb diverses activitats al nostre Campus.

16/04/2019

Aquest any, volem omplir el Campus Vall d’Hebron de #RosesAmbCor. La iniciativa de les #RosesAmbCor es basa en una acció desenvolupada conjuntament amb Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), on el passat 8 d’abril vam distribuir targetes en forma de roses entre els passatgers dels ferrocarrils. Aquests van escriure missatges d’ànims i bons desitjos als nostres pacients, que els rebran el 23 d’abril al matí. Es tracta d’un total de 1.500 #RosesAmbCor, plenes de dibuixos i dedicatòries. L’objectiu és fer arribar Sant Jordi a totes aquelles persones que són a Vall d’Hebron i que no viuran la Diada a peu de carrer. Com a novetat, els ciutadans també han pogut enviar la seva dedicatòria (missatge, foto o vídeo) a través d’Internet. Els pacients de Vall d’Hebron podran veure aquestes #RosesAmbCor digitals a través de pantalles distribuïdes als tres edificis principals.

Els nostres pacients també rebran un llibre gràcies a la donació del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya. Es tracta de 1.064 llibres que ajudaran a fomentar la lectura i fer volar la imaginació. Objectiu: que cap pacient es quedi sense un llibre i sense una rosa per Sant Jordi i el Dia Internacional del Llibre!

Gràcies al projecte Per Sant Jordi, cap nen/a hospitalitzat sense conte també repartirem contes a les consultes externes i hospitals de dia de l’Hospital Infantil. Es tracta d’un conte colorable que porta per títol El tresor del pirata Ferric. I també gràcies a la Fundació Atresmedia podrem regalar una edició especial del Premi Apel·les Mestres titulat El niño que no quería ser azul y la niña que no quería ser rosa.

La Coral de l’Hospital Vall d’Hebron posarà la música el dia de Sant Jordi. El seu concert començarà a les 12.00 hores al vestíbul de l’Hospital General, al costat del piano de la Fundació Maria Canals: posteriorment es dirigiran a l’Hospital Infantil i a l’Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats, on repetiran la seva actuació. L'endemà de Sant Jordi comptarem amb el recital de poemes, contes i rondalles dels alumnes de l’Institut Joan Fuster als pacients de l’Hospital de Dia de Neurorehabilitació i als del gimnàs.

 

Parades de roses i llibres 

Tampoc no podien faltar el 23 d'abril, com és evident, les parades de roses i llibres distribuïdes per tot el Campus. Estarem presents amb una parada de roses naturals davant de l’entrada principal de l’Hospital General i una altra a la plaça Messi, davant l’Hospital Infantil i de la Dona. Així mateix, Vall d’Hebron es deixarà veure fora del recinte hospitalari i comptarà amb una parada a Passeig de Gràcia, 16, cantonada amb Gran Via. A les tres parades es posaran a la venda roses fresques i de proximitat a un preu de 5 €: tot el que es recapti es destinarà a impulsar els projectes d’assistència, recerca i humanització de l’Hospital Infantil.

Banc de Sang i les associacions Cases amb Cor i Som prematurs també disposaran de punts de venda al Campus. Els llibres estaran presents gràcies a les parades a càrrec d’Ilunion, l’Associació Som Prematurs i l’Associació Cor Barcelona.

 

Aquí tens una llista amb les activitats que farem al Campus durant la Diada de Sant Jordi

  • Parada de roses davant de l’entrada de l’Hospital General
  • Parada de roses a la plaça Messi, davant de l’Hospital Infantil i de la Dona
  • Parades de llibres de l’empresa Ilunion: al vestíbul de l'Hospital Infantil i de la Dona, al segon vestíbul de l'Hospital General i al vestíbul de l’Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats
  • Parada de manualitats al CAS (Centre d'Atenció i Seguiment), al peu de les escales mecàniques a l’accés de l’Hospital General
  • Photocall, taller i paradeta de l'Associació Cases amb Cor a la Plaça Messi, davant de l’Hospital Infantil i de la Dona
  • Parada de llibres de l’Associació Som Prematurs, a la Plaça Messi, davant de l’Hospital Infantil i de la Dona
  • Parada de roses artificials del Banc de sang, davant de l’entrada del Banc de Sang
  • Parada de manualitats (punts de llibre, roses, etc.) del Centre d'Esclerosi Mútiple de Catalunya (Cemcat), davant de la porta d'entrada del Cemcat
  • Parada informativa de l’Associació Kreamics, davant de les escales d'entrada a l'Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats
  • Parada informativa de llibres i merchandising de l’Associació Cor Barcelona, a la Plaça Messi, davant de l'Hospital Infantil i de la Dona
Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.