Les notres infermeres guanyen el primer premi a la millor comunicació d’Infermeria SECIP 2019

Important representació de Vall d’Hebron al 34 congrés nacional de la Societat Espanyola de Cures Intensives Pediàtriques

05/06/2019

L’equip d’infermeria de la Unitat de Cures Intensives Pediàtriques (UCIP) de Vall d’Hebron va comptar amb una presència destacada en el 34 congrés nacional de la Societat Espanyola de Cures Intensives Pediàtriques (SECIP), que va celebrar-se a San Sebastián del 23 al 25 de maig.El primer premi a la millor comunicació d’Infermeria SECIP 2019 van endur-se’l les infermeres del nostre hospital Meritxell Jiménez, Laura Millan, Esther Rivas, Jesús Corrionero i Mª José Muñoz, liderades per dues infermeres expertes en simulació clínica de la unitat. El treball guanyador es titulava ‘Scape box: crear cultura de seguretat mitjançant la simulació clínica’.

El comitè científic d'Infermeria de SECIP reconeix amb aquest premi que la Simulació Clínica associada a la gamificació és una estratègia formativa innovadora a l'hora de millorar la formació i la implicació dels equips assistencials de crítics pediàtrics en temes de seguretat del  pacient.

A més, la infermeria de la Unitat de Cures Intensives Pediàtriques de Vall d’Hebron ha presentat un total de deu estudis d’investigació al 34 congrés nacional de la SECIP. La infermera pediàtrica María José Muñoz Blanco va moderar una taula rodona sobre les úlceres per pressió a la UCIP i l’infermer Jesús Corrionero va impartir una ponència sobre l’ús de les tecnologies per garantir la seguretat del pacient a la UCIP.

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.