Els 'fellows' de Vall d’Hebron del programa d·HEALTH Barcelona desenvolupen una aplicació per a pacients amb trastorn bipolar

Els futurs emprenedors del sector de la salut que van fer la seva estada al Servei de Psiquiatria presenten el seu projecte a l’acte de graduació de la 6a edició del programa impulsat per Biocat

31/10/2019

La sisena promoció del programa d·HEALTH Barcelona, impulsat per Biocat dins de la seva línia de desenvolupament de talent Moebio, va viure aquest dimecres el seu dia de graduació. Els fellows o participants d’aquest programa, que té com a objectiu formar els futurs emprenedors i innovadors en el sector de la salut, van identificar prop de 1.000 necessitats clíniques no resoltes en diferents hospitals catalans al llarg del 2019. Vall d’Hebron va acollir quatre fellows al 2019: l’enginyera biomèdica Laura Escot, l’optometrista Adenay Padilla, la biòloga Petra Stockinger i el professional del màrqueting i la comunicació Rodolfo Texeira, que van fer una immersió al Servei de Psiquiatria. En base a la seva immersió clínica han desenvolupat una plataforma digital per detectar i predir les recaigudes en pacients amb trastorn bipolar.

Els quatre fellows de Vall d’Hebron van tenir ocasió de presentar durant l’acte de graduació de la sisena edició del d·HEALTH, que va celebrar-se al Movistar Centre de Barcelona, la seva aplicació per detectar possibles recaigudes de pacients de trastorn bipolar. Noves solucions per abordar la malaltia pulmonar obstructiva crònica (MPOC) i la fertilització in vitro van ser altres dels projectes, fruit de nou mesos de formació tot incloent-hi els dos mesos d’immersió clínica.

Durant l’acte de graduació, els alumnes van rebre les impressions sobre els seus projectes d’un jurat format per Frédéric Tétard, cap del Servei de Farmacovigilància de Boehringer Ingelheim, Irene Sánchez, Business Creation Manager d’EIT Health Spain i Yaakov Nahmias, Director Acadèmic de BioDesign: Jerusalem Medical Innovation.  El 95% dels participants de les edicions anteriors han trobat feina al sector salut, i un 48% té el seu propi projecte empresarial.

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.