La Fundació Esclerosi Múltiple celebra 30 anys a ritme de jazz

El diumenge 1 de desembre La Locomotora Negra interpretarà “Viatge al món del swing” en un concert solidari per l’esclerosi múltiple a Barcelona. L'acte també serà un punt de trobada entre persones amb esclerosi múltiple, familiars i amics de la Fundació.

22/11/2019

La Locomotora Negra amb la seva inconfusible música de jazz serà la protagonista del concert de tardor de la Fundació Esclerosi Múltiple, l'esdeveniment cultural i solidari que cada any celebra la Fundació durant la tardor i que serveix com a punt de trobada entre persones amb esclerosi múltiple, familiars i amics de la Fundació. Es tracta d’una trobada informal i cultural que a més a més aquest any coincideix amb la celebració del 30 aniversari de la Fundació i que tindrà el jazz com a protagonista.

Per la Fundació Esclerosi Múltiple, aliat estratègic del Centre d'Esclerosi Múltiple de Catalunya (Cemcat) de Vall d'Hebron, el concert serà un esdeveniment especial. El trentè aniversari coincideix amb un moment en què cada vegada es donen més serveis a les persones amb esclerosi múltiple per millorar la seva qualitat de vida i aturar l’impacte de la malaltia. Precisament, enguany la Fundació ha dedicat bona part dels esforços a sensibilitzar la població sobre els símptomes invisibles de l’esclerosi múltiple que no es veuen però que moltes vegades afecten considerablement la qualitat de vida. Els fons recaptats del concert solidari també es destinaran a programes per lluitar contra aquests símptomes.

L’espectacle cultural porta el títol ‘Viatge al món del swing’ i es farà a l’auditori Axa de Barcelona (Avinguda Diagonal 547) el diumenge 1 de desembre a dos quarts de set de la tarda. Les entrades ja es poden adquirir per 25€ al següent enllaç.

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.