Investigadors, metges i pacients de Vall d’Hebron animen a la societat a donar per la lluita contra el càncer de la dona

Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus és una entitat promotora del #GivingTuesday, juntament amb divuit entitats més, i per això aquest any també ens unim al moviment amb la campanya Somni de colors per recaptar fons per la lluita contra el càncer de la dona, mitjançant diverses accions.

25/11/2019

#GivingTuesday és un moviment global que vol incentivar la col·laboració amb causes socials i multiplicar les bones accions de les persones. Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus és una entitat promotora del #GivingTuesday, juntament amb divuit entitats més, i per això aquest any també ens unim al moviment amb la campanya Somni de colors per recaptar fons per la lluita contra el càncer de la dona, mitjançant diverses accions.

La primera tindrà lloc el proper divendres, 29 de novembre. Concretament, al centre comercial L’illa Diagonal de Barcelona hi haurà un estand de Vall d’Hebron on es vendrà el conegut mocador solidari del projecte Somni de colors i s’hi faran activitats divulgatives a partir de les 16.00 hores. A més, s’instal·larà un fotoreclam per potenciar el repte #SumaContraElCàncer i motivar els visitants del centre comercial perquè adquireixin el mocador solidari i difonguin la campanya a les xarxes socials.

Durant el període del Giving Tuesday, investigadors, metges i pacients oncològiques de Vall d'Hebron animaran totes les persones a fer donatius per la lluita contra el càncer de la dona a través de les xarxes socials de l’Hospital i a unir-se al dia més solidari de l’any. Un dia per compartir, per pensar en els altres i actuar.

Per últim, Vall d’Hebron participa en dues iniciatives més relacionades amb el Giving Tuesday: per una banda, la plataforma Migranodearena ha llançat el repte d’aconseguir 2.000 € pel projecte Somni de colors a través d’una de les nostres testimonis del mocador solidari, l'Eva Cuyás, pacient oncològica de Vall d’Hebron que ha superat amb èxit la lluita contra el càncer. Si s’aconsegueix assolir la xifra abans del 15 de desembre, DKV donarà 2.000 € extra pel projecte Somni de colors per seguir investigant sobre el càncer de la dona.

D’altra banda, també participem al concurs de testimonis #YoDonoPorque, on tenim la possibilitat de guanyar 1.000 € per alguna de les tres categories existents amb una altra de les nostres testimonis del mocador solidari, l’Anna Altimiras: la categoria a la història més inspiradora, al vídeo testimonial més inspirador o a la història que s’endugui més vots populars. Pots votar el projecte a la pàgina web del concurs.

Què és Somni de colors?

Somni de colors és un projecte impulsat per Vall d’Hebron que té l'objectiu de finançar dos grans programes relacionats amb el càncer de la dona. El primer, la creació i desenvolupament de grups de suport i gestió emocional per a les pacients amb càncer que incidiran en els moments més crítics de la malaltia, així com en la posterior anàlisi de l’impacte que es genera sobre la pacient en termes de reducció de l’estrès, millora de la qualitat de vida i disminució de l’angoixa davant la incertesa, gràcies a aquests programes.

Amb l’altre es finançarà una beca durant tres anys d’un jove investigador o investigadora que s’integrarà dins d’un grup de recerca de Vall d’Hebron, per desenvolupar un nou projecte d’investigació biomèdica vinculat al càncer de la dona.

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.