Els clients de Bonpreu i Esclat contribueixen amb 57.709 euros a la campanya ‘Amb tu, com a casa’

Durant el novembre passat, els supermercats Bonpreu i Esclat van donar als seus clients l’opció d’arrodonir solidàriament l’import de la compra en els pagaments que feien per TPV, uns fons que ajudaran a fer possible el nou Centre de Neonatologia Avançada de Vall d’Hebron.

04/12/2019

Els supermercats Bonpreu i Esclat ajudaran a fer possible el nou Centre de Neonatologia de Vall d’Hebron amb una aportació de 57.709 euros possible gràcies a 340.413 donacions dels seus clients. Durant el novembre passat, tots els establiments de Bonpreu i Esclat van donar l’opció als seus clients d’arrodonir la compra en els pagaments que realitzaven per Terminal Punt de Venda (TPV, amb targeta de crèdit o dèbit). Unes microdonacions destinades a la campanya de Vall d’Hebron ‘Amb tu, com a casa’, que té com a objectiu crear el nou Centre de Neonatologia Avançada a Vall d’Hebron, un projecte que contribuirà a situar el nadó i la seva família en el centre de l’atenció assistencial i potenciarà el Servei de Neonatologia de Vall d’Hebron com a referent internacional a través de l’assistència i la recerca en aquest camp.

El Sr. Josep Castany, cap de Relacions Externes de Bonpreu i Esclat, i Claudia Cruces, directora de Projectes de l’empresa social Worldcoo, que desenvolupa i implementa diferents canals de recaptació solidària (com l’Arrodoniment Solidari), han fet entrega del xec solidari de 57.709 euros al Servei de Neonatologia de Vall d’Hebron.  “Vull expressar la meva gratitud als clients de Bonpreu i Esclat perquè l’arrodoniment de les compres que han destinat a la campanya ‘Amb tu, com a casa’ és com un gra de sorra que va sumant fins a crear una muntanya”, ha destacat el Dr. Félix Castillo, cap del Servei de Neonatologia de Vall d’Hebron.  

La família, al centre de les cures del nadó

La campanya ‘Amb tu, com a casa’ vol recaptar un total de 880.000 € per fer realitat el nou Centre de Neonatologia Avançada de Vall d’Hebron, que vol situar la família al centre de les cures d’aquests nadons amb la creació d’espais familiars on gaudeixin de la màxima comoditat i disposin en tot moment d’assessorament dels professionals.

Un 7,5% dels nounats de l’Estat són prematurs i la seva evolució cada cop és més satisfactòria gràcies a la qualitat de les cures rebudes. S’ha demostrat que la incorporació dels pares i la resta de familiars a l’equip de tractament millora el pronòstic d’aquests infants. Fa més de 15 anys que Vall d’Hebron aposta per un sistema de cures centrat en el desenvolupament del nadó i la seva família per tal de reduir al màxim l’impacte de l’ingrés sobre el nadó.

El nou Centre de Neonatologia de Vall d’Hebron anirà un pas més enllà, amb habitacions familiars d’ús exclusiu a disposició dels pares, amb tot l’equipament necessari perquè es puguin formar en l’atenció a les necessitats dels seus fills nounats i fer-se’n càrrec de la seva cura. A banda, l’espai disposarà de zones de treball i de descans per a professionals i familiars.

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vhebron.net, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.