Vall d’Hebron rep la donació de 100 mocadors dissenyats per Dreamfordress

La marca Dreamfordress ha dissenyat i donat 100 mocadors al Servei de Ginecologia de l’Hospital Vall d’Hebron per regalar a les pacients oncològiques en tractament.

20/12/2019

Maria Asunción Pérez Benavente, cap clínica de Ginecologia Oncològica i Tracte Genital Inferior del Servei de Ginecologia de l’Hospital Vall d’Hebron, i la Dra. Natalia Rodríguez Gómez-Hidalgo, de la mateixa unitat, han rebut la donació de mocadors de Neil Marin, creador i dissenyador de Dreamfordress i Oriol Benitez, soci de Dreamfordress.

Dreamfordress és una marca de roba feta a l’Estat que es dedica a la innovació i creació de peces d’edició limitada amb l’objectiu de col·laborar i sumar a través de la moda. La missió de la marca és crear sensibilitat per col·laborar amb les pacients oncològiques en tractament. Amb el disseny dels mocadors es vol transmetre la força de les dones lluitadores a través de la bellesa. “Per a nosaltres el valor més important és la solidaritat, per això creem bellesa amb propòsit”, afirma Neil Marin.

El càncer pèlvic ginecològic, com pot ser el càncer d'ovari, és un dels més agressius que existeixen, però, no és tan freqüent com el càncer de mama, amb el qual tothom està més familiaritzat i, en conseqüència, més sensibilitzat. És per això que “en la nostra Unitat de l'Hospital Vall d'Hebron hem creat un programa de tractament i recuperació millorada després de la cirurgia, en què oferim suport a les nostres pacients des de tots els angles. De fet en la visita pretractament, se'ls explica quines seran les etapes d'aquest camí. I una d'elles pot ser la temuda caiguda dels cabells”, explica la Dra. Rodríguez. La cura dels petits detalls, com el sentir-se dona i mirar-se al mirall, és tan important com qualsevol dels altres efectes secundaris derivats del tractament. Aquesta donació va molt més enllà, ja que els mocadors són un detall que conformen un tot dins del tractament i cura de les nostres pacients.

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.