El gerent de Vall d’Hebron assisteix a una trobada de la Fundació Barça per avançar en el programa de Benestar Pediàtric

El Dr. Albert Salazar participa en una reunió de la Fundació Barça amb els gerents dels principals hospitals de referència pediàtrica de Catalunya.

04/02/2020

El gerent de Vall d’Hebron, Albert Salazar, ha participat en una trobada de la Fundació Barça amb els gerents dels hospitals de referència pediàtrica de Catalunya per avançar en el programa Benestar Pediàtric. Aquest programa, que ha beneficiat més de 4.700 nens i nenes de forma directa, té per objectiu fomentar el benestar emocional dels nens i nenes amb malalties greus mitjançant el reforç de les emocions positives.

La trobada ha permès avançar en la col·laboració dins del marc del Programa per al Benestar Pediàtric. En el seu decurs, s'ha dut a terme una presentació on s’han resumit resultats i actuacions del Programa Benestar Pediàtric de la Fundació. El vicepresident primer del FC Barcelona i de la Fundació Barça, Jordi Cardoner, i la directora general de la Fundació Barça, Maria Vallès, s’han reunit amb el Dr. Albert Salazar, gerent de Vall d'Hebron; el Dr. Manel del Castillo, gerent de l’Hospital Sant Joan de Déu; el Dr. Javier Massaguer, director general de l’Hospital de Nens de Barcelona, el Dr. Jordi Ara, gerent territorial de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, i el Dr. Joan Martí, director general de la Corporació Sanitària Parc Taulí.

El programa Benestar Pediàtric es materialitza en diverses activitats pensades per als pacients més menuts.

Robot Pol

Els pacients pediàtrics poden visitar de forma virtual l’estadi i Museu del Barça gràcies al Robot Pol. Aquesta visita virtual té el màxim de realisme gràcies a les dues càmeres del robot, una a la part superior i una altra a la inferior, que ofereixen una visió completa de l’espai. Es tracta d’una activitat que Vall d’Hebron va realitzar l’any passat de forma mensual amb els pacients pediàtrics i, que a partir d’aquest mes, durà a terme dos cops al mes.

Visites dels jugadors i jugadores del Barça

Vall d’Hebron també rep cada Nadal la visita dels jugadors i jugadores del Barça. Enguany, Gerard Piqué, Neto, Arthur, Semedo i Iñaki Peña van recórrer les habitacions dels nens ingressats a l’Hospital Infantil el dia d’abans de Reis. També les jugadores del FC Barcelona Femení Patricia Guijarro, Mapi León, Candela Andújar, Lieke Martens, Sandra Paños, Melanie del Pilar, Mariona Caldentany, Ana Maria Crnogorcevic i Andrea Pereira van repartir somriures i regals entre els pacients més menuts.

Magic Memories

Altra iniciativa del programa Benestar Pediàtric és el Magic Memories, que proporciona als infants una foto croma amb el seu jugador o jugadors favorits. El proper Magic Memories que tindrà lloc a Vall d’Hebron serà a l’abril.

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.