Continuem treballant per a la millor adaptació de l’activitat COVID-19 i no COVID-19

Un cop superades les primeres fases de l’epidèmia, ara entrem en un període de recuperació que pretén ser transitori.

14/05/2020

Tot i que el nombre de casos per coronavirus ha disminuït, hem de seguir treballant i estar preparats per a una possible situació de rebrot. És per això que, a partir d’ara, es fa necessari adaptar l’activitat de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron per fer conviure zones COVID-19 i no COVID-19 durant un temps.

Una de les tasques més urgents i laborioses que vam haver de desenvolupar durant el pic de la pandèmia va ser la conversió de tot tipus d’espais de l’Hospital en Unitats de Cures Intensives per absorbir tots els pacients amb COVID-19 amb quadres clínics greus. Per això, vam convertir en UCI COVID-19 tots aquests espais: la Unitat de Recuperació Postanestèsica de l’Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats; l’Hospital de Dia d’Hematologia; àrea de Reanimació de l’Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats; àrea de Reanimació de l’Hospital General; l’UCI de l’Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats; l’Aula de Simulació; l’àrea d’Hemodiàlisi de l’Hospital General; l’UCI Pediàtrica; la Unitat de Semicrítics de l’Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats; l’UCI de Cremats; la Unitat de Postoperats de Cirurgia Cardíaca, i l’UCI de la planta 5 de l’Hospital General.

Un cop superades les primeres fases de l’epidèmia, ara entrem en un període de recuperació que pretén ser transitori cap a una nova normalitat de l’activitat assistencial, i en què cal recuperar tots els espais esmentats anteriorment per al seu ús habitual.

És un gran repte d’organització i adaptació dels espais de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, que anirà fent-se segons vagi evolucionant la situació i la corba de pacients ingressats.

Per aquest motiu, amb la iniciativa #AjudemElsHerois, volem seguir donant suport als professionals sanitaris de Vall d’Hebron en la lluita contra el coronavirus, gràcies a la generositat i solidaritat d’empreses i particulars que han volgut i volen col·laborar amb nosaltres en aquests moments de màxima excepcionalitat que ens afecten a tots i totes.

#AjudemElsHerois per poder seguir adaptant els espais d’hospitalització amb pacients COVID-19 i no COVID-19.

Hem passat el pitjor, però no podem relaxar-nos.

Fes ara la teva donació a https://donaciocoronavirus.vallhebron.com

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vhebron.net, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.