Vall d’Hebron ofereix tallers online per a pacients amb càncer de mama

Vall d’Hebron celebrarà la sisena edició dels tallers per a pacients amb càncer de mama de forma virtual, a través de l’aplicació Zoom.

02/06/2020

La primera sessió tindrà lloc el 4 de juny i portarà per títol Quin lloc ocupen els nostres somnis després de la COVID-19? Recupera’t a tu mateixa, a càrrec de la coach i  experta en comunicació Teresa Ferreiro. “Aquests tallers sorgeixen de la necessitat que tenen les pacients amb càncer de mama d’un abordatge més integral que vagi més enllà de les necessitats purament mèdiques que també s’inclouen en els tallers i cobreixin aspectes emocionals i socials enfocats en millorar la seva qualitat de vida”, explica la Dra. Marta Capelán, oncòloga de Vall d'Hebron, especialista en càncer de mama i experta en oncologia integrativa.

Els tallers per a pacients amb càncer de mama s’estendran fins al 17 de setembre, quan la Dra. Isabel Pimentel, oncòloga especialista en càncer de mama de Vall d’Hebron, abordarà la immunoteràpia i el càncer de mama. Altres temes que tocaran seran la reconstrucció mamària (18 de juny), a càrrec de la Dra. Izaro Hernán, cirurgiana plàstica de Vall d’Hebron, i el sol pelvià i el càncer de mama, que impartiran el 9 de juliol la Dra. Anabel Montero, ginecòloga del Vall d’Hebron, la Dra. Karla Rojas, de la Unitat de Lesionats Medul·lars i la Unitat de Sòl Pelvià de Vall d’Hebron, i Cristina Cucalon, fisioterapeuta i especialista en sol pelvià de Vall d’Hebron. “Cada any adaptem els continguts dels tallers en funció de les demandes de les pacients. Els hi preguntem quines són les qüestions que més els hi interessen”, exposa la Dra. Marta Capelán. “Pensem que la informació i educació és poder i volem l’empoderament de les pacients amb informació qualificada i eines que les ajudi a fer front  al càncer de mama i els tractaments oncològics en el seu dia a dia”, afegeix la Dra. Marta Capelán, coordinadora dels tallers, que es realitzen amb la col·laboració de l’associació de pacients Endavant Chic@s i el patrocini de Pfizer.  

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.