Vall d’Hebron celebra la XVIII edició del curs “Actualitzacions en el tractament del dolor”

El curs versarà sobre el tractament del dolor agut postoperatori, posttraumàtic, dolor crònic oncològic i dolor crònic benigne de diferents etiologies i de gran complexitat diagnòstica i terapèutica.

05/07/2020

L’Hospital Universitari Vall d’Hebron celebra el curs “Actualitzacions en el tractament del dolor”. Aquesta edició, la 18a, coincideix en l’Any Global 2020 per a la Prevenció del Dolor. El curs, organitzat pel Servei d’Anestesiologia i Reanimació, té l’objectiu d’actualitzar coneixements en el tractament del dolor agut postoperatori, posttraumàtic, dolor crònic oncològic i dolor crònic benigne de diferents etiologies i de gran complexitat diagnòstica i terapèutica.

El format és en línia i es fa a través de classes d’exposició sobre els temes més comuns en relació amb el tractament del dolor per part d’especialistes experts i mitjançant la presentació de casos clínics relacionats amb els temes exposats.

Com explica el Dr. Javier Medel, cap de la Unitat del Dolor de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, “el dolor és una fenomen transversal, per això oferim el curs a facultatius, personal d’Infermeria, llevadors, fisioterapeutes i farmacèutics interessats en la temàtica”. Tradicionalment el dolor s’ha tractat amb fàrmacs o amb intervencions i teràpies quirúrgiques. “A Vall d’Hebron ens obrim a nous enfocaments de tractament del dolor més psicoemocionals i multimodals, per això amb aquest curs volem donar a conèixer altres abordatges com la teràpia conductual o els tractaments neuromoduladors, mantenint en tot moment el seu caràcter multidisciplinari”, afirma el Dr. Javier Medel.

El curs compta de 10 sessions que tenen lloc durant tot el 2020. Les classes s’imparteixen per part de professionals de Vall d’Hebron i per experts de diferents especialitats d’altres centres convidats. La sessió que es farà aquest dimecres, 8 de juliol, es titula “Cap a on anem en la gestió del dolor postoperatori” i serà a càrrec del Dr. Antonio Montes, president de la Societat Catalana del Dolor i coordinador del Grup de Dolor Agut de la Societat Espanyola del Dolor.

Com assistir a la sessió en línia del 8 de juliol (gratuïta)

La sessió tindrà lloc de 17.00 a 19.00 hores i es farà a través de l’aplicació TEAMS al següent enllaç. Els interessats podreu accedir a la sessió clicant l’enllaç però no tindreu certificació d'assistència perquè el curs ja va començar el passat mes de gener. Us haureu d'identificar amb el nom i cognoms i haureu de tenir tancats el micròfon i la càmera durant la sessió. És recomanable que utilitzeu el Google Chrome com a navegador.

Share it:

Attachments

Document

programa_curs_actualitzacio_dolor_2020.pdf

Download

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.