Vall d’Hebron farà cribratges massius entre els seus professionals

Tot i l’empitjorament de la situació epidemiològica a la comunitat i a l’Hospital, Vall d'Hebron continua amb l’activitat assistencial ordinària.

15/10/2020

Us informem que, un cop acabat el cribratge de les zones afectades pels brots, gràcies a l’esforç de tothom i a les mesures preses, l’efecte dels brots està controlat, amb una afectació mínima de professionals i pacients després de cohortitzar les persones dels espais on han sorgit els casos.

Per tal d’evitar el risc de sorgiment de nous brots, aquest cap de setmana començarà un cribratge massiu a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. Aquesta mesura s’estendrà en els propers dies i es portarà a terme a totes les àrees de Vall d’Hebron. El cribratge es farà amb equips mòbils que aniran recorrent els diversos espais i unitats de l’Hospital.

Tot i l’empitjorament de la situació epidemiològica a la comunitat i a l’Hospital, continuem amb l’activitat ordinària, compatibilitzant-la amb l’augment de pacients COVID-19 dels darrers dies.

A més de les mesures restrictives respecte a l’entrada d’acompanyants i externs, així com les sessions científiques, que queden reduïdes a 6 persones màxim i la limitació d’accés als bars i restaurants, es recorda a tots els professionals que respectin totes les mesures de seguretat de manera individual, tant a l’Hospital com a la seva vida personal.

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.