Maria Josep Carreras, cap de la secció de Farmàcia Oncohematològica, rep la Medalla Joaquín Bonal de la Societat Espanyola de Farmàcia Hospitalària

El Premi al Millor Cas Clínic, atorgat a Carla Alonso, del Servei de Farmàcia de Vall d’Hebron.

27/10/2020

Maria Josep Carreras, cap de la secció de Farmàcia Oncohematològica de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, ha rebut la Medalla Joaquín Bonal, el reconeixement més prestigiós que entrega cada any la Societat Espanyola de Farmàcia Hospitalària (SEFH) en el 65è Congrés d’aquesta entitat. La condecoració, entregada pel Dr. Jordi Nicolás, vicepresident de la SEFH, reconeix la trajectòria de Maria Josep Carreras en l’àmbit de la farmàcia oncohematològica i per la seva implicació amb la Societat Espanyola de Farmàcia Hospitalària. La SEFH és una organització científica, privada, activa i professional, sense ànim de lucre, dedicada a incrementar l'estat del coneixement sobre la farmàcia hospitalària i l'ús adequat i segur dels medicaments.

La trajectòria professional de Maria Josep Carreras ha destacat en l'àmbit del treball cooperatiu representant diferents càrrecs al Grup Espanyol per al Desenvolupament de la Farmàcia Oncològica (GEDEFO), entre els quals el de responsable de formació, i en l'àmbit de la docència en farmàcia oncològica, amb activitats en diferents màsters, diplomes de grau, cursos i jornades. El projecte més significatiu ha estat la implantació i direcció del curs BPS-BCOP promogut per la SEFH des de l'any 2002, que ha posicionat Espanya com el segon país per darrere dels Estats Units en acreditats en farmàcia oncològica a nivell internacional.

El Premi al Millor Cas Clínic, atorgat a Carla Alonso, del Servei de Farmàcia de Vall d’Hebron

El 65è Congrés de la Societat Espanyola de Farmàcia Hospitalària també va reconèixer els millors treballs presentats. En la categoria de Millor Cas Clínic, el treball premiat va ser “Anakinra com a nova opció terapèutica enfront de la neurotoxicitat derivada de la teràpia CAR-T”. El projecte ha estat liderat per la farmacèutica Carla Alonso, amb la col·laboració de Lucas Rivera, Carolina Valdivia i Anna Farriols, del Servei de Farmàcia; i els Drs. Pere Barba, Gloria Iacoboni, Ana Pérez i Eva Català, del Servei d’Hematologia i Hemoteràpia.

Share it:

Related news

Related professionals

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.