Resultats dels cribratges massius dels professionals de Vall d'Hebron

Un 1,8% dels més de 7.000 professionals cribrats han resultat positius i s'ha posat en marxa un Pla de seguiment epidemiològic intern amb novetats per al personal asimptomàtic.

04/11/2020
Us informem que ja ha acabat el cribratge massiu de professionals organitzat a l'Hospital durant els darrers dies com a mesura de prevenció i per seguretat del personal i dels pacients. Un 1,8% de les més de 7.000 mostres estudiades han resultat positives. Volem agrair a tot el personal que, sense ser obligatori, s'ha fet voluntàriament la prova, i als professionals que ho han fet possible.
 
Aquest cribratge, sumat al fet que ja s'han controlat pràcticament en la seva totalitat els brots que s'havien produït des del cap de setmana del 10 d'octubre, suposa que els professionals i els pacients de l'Hospital arriben a aquest moment important de nou increment d'activitat COVID-19 amb més garanties per tal de poder fer front a la situació amb més seguretat per a tothom.
 
La tasca de prevenció no s'atura aquí ja que, tot i que no és viable fer cribratges massius constants, Vall d'Hebron, de la mà dels seus referents científics, ha dissenyat un Pla de seguiment epidemiològic intern. El personal simptomàtic, com fins ara, acudirà a la Unitat Bàsica de Prevenció de Riscos Laborals per tal de realitzar-se les proves.
 
Aquest Pla incorpora dues novetats. La primera, que el personal asimptomàtic pot fer-se voluntàriament una PCR a l'espai ubicat al Pavelló d'Esports Vall d'Hebron. La segona consisteix en la definició d'unes àrees específiques on es faran PCR seriades amb una periodicitat d'entre 10 i 14 dies.
 
Estem segurs que aquest esforç de tothom és clau per garantir la nostra seguretat i la dels nostres pacients a la vegada que continuem fent front al repte de la pandèmia.
 
 
Albert Salazar
Gerent
Hospital Universitari Vall d'Hebron
Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.